Araç Güvenilirliği'nde Hyundai yükseldi

Hyundai, her geçen gün güvenlik ile kalite seviyesini yükseltmeye ve tüm dünya çapında ödüller kazanmaya devam ediyor

Araç Güvenilirliği'nde Hyundai yükseldi
  Dü ; nyanın ö ; nde gelen bağımsız araştırma kuruluşu J . D . PowerAssociates ' ın en son gerç ; ekleştirdiği VDS ' te ( Vehicle Dependability Study &ndash ; Araç ; Gü ; venilirliği Ç ; alışması ) Hyundai marka olarak sanayi ortalamasından 4 sıra daha iyi bir değer elde ederek tü ; m markalar arasında uzun dö ; nem kalitesinde 11 ' inciliğe yü ; kseldi . Hyundai ayrıca &ldquo ; lü ; ks olmayan markalar&rdquo ; sıralamasında da ilk 6 marka arasında yer aldı .

VDS kalite ve gü ; venilirlik araştırmasında , ü ; ç ; yıllık kullanım sonunda araç ; ların sü ; rü ; ş , yol tutuş , fren , klima , mü ; zik sistemi , koltuk , motor performansı , şanzıman , sü ; rü ; ş dinamikleri , iç ; ve dış dayanıklılığında oluşan problem belirtileri ö ; lç ; ü ; lü ; yor . Araç ; sahiplerinin bildirdiği problemlere gö ; re Hyundai , tü ; m modellerinde yaşanan gelişmeyle birlikte marka olarak 2009 yılındaki araştırmaya gö ; re 100 araç ; başına yaşanan problem sayısında tam 9 puan birden gerileyerek 148 puana dü ; ştü ; ve ö ; nemli bir gelişim kaydetti .

Hyundai Motor Amerika Şirket Planlama ve Mü ; şteri Memnuniyeti Başkan Yardımcısı Frank Ferrera ö ; dü ; l ile ilgili şunları sö ; yledi : &ldquo ; Kaliteyi ö ; ncelikli ilke olarak belirlememiz , bu tip araştırmalarda karşılığını veriyor . Tü ; ketici aldığı ve hayatı boyunca kullandığı ü ; rü ; nlerde yü ; ksek kaliteyi hak ediyor ve artık Hyundai markasını gü ; venle kullanıyor . Kalite ve gü ; venilirlikte elde ettiğimiz bu başarı , uzun dö ; nem kullanım iç ; in beklentilere fazlasıyla cevap verdiğimizi gö ; steriyor&rdquo ; .

VDS araştırması , Hyundai ' nin J . D . PowerAssociates değerlendirmelerindeki yü ; kselişini pekiştiriyor . Firmanın 2009 yılında yaptığı IQS ( Initial Quality Study &ndash ; İlk Kalite Değerlendirmesi ) isimli ç ; alışmada da , araç ; alım tarihinden itibaren ilk 90 gü ; n iç ; inde yaşanan problemler değerlendirmesinde Hyundai 4 ' ü ; ncü ; olmuştu ve sadece Porsche , Lexus ve Cadillac ' a geç ; ilmişti .