Denizli: Fb Maçında Müthiş Beklentimiz Var İstanbul (a.a)

-DENİZLİ: FB MAÇINDA MÜTHİŞ BEKLENTİMİZ VAR İSTANBUL (A.A) - 15.04.2010 - BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA DENİZLİ, FENERBAHÇE İLE 18 NİSAN PAZAR GÜ

 

-DENİZLİ : FB MAÇINDA MÜTHİŞ BEKLENTİMİZ VAR

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli , Fenerbahçe ile 18 Nisan Pazar günü yapacakları derbi maçtan beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayarak , karşılaşmasının tempolu ve mücadeleci geçeceğini söyledi .

Denizli , takımının bugünkü antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette , futbol adına Fenerbahçe maçından büyük beklentileri bulunduğunu , hakemler konusundaki polemiklerin de yanlış olduğunu dile getirdi .

Sakat oyuncular ile ilgili durumun muhtemelen yarın netlik kazanacağını belirten Denizli , ' Tabata , Nihat ve Ekrem dışındaki oyuncuların durumu yarın akşam belli olur . Holosko da dünkü idmanda ameliyat olduğu bölgesine ağır bir darbe aldı . Ödem oluştu . Ama muhtemelen sorun teşkil etmez ' dedi .

Beşiktaş Kulübü yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) arasında yaşanan gerginliğin kendilerini etkileyip etkilemediği sorusunu yanıtlayan Denizli , şöyle konuştu :

' Federasyon ile yaşanan gerilim bizim dışımızda bir şey . Biz Fenerbahçe ile gerginlik yaşanmaması için çalışıyoruz . O da her iki taraf için de güzel gidiyor . Zaten son iki yılda Fenerbahçe ile oynadığımız maçlar kazanan ve kaybeden için çok keyifli geçti . Bu sefer de böyle olur . Son derece keyifli ve saha içinde mücadelesi yüksek maç olur . Son maçlarda saha içinde birbirine saygınlık vardı . Daum son derece tecrübeli bir insan . O da değerlendirme yapıyor . '

Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmanın her ihtimale açık olduğunu vurgulayan Denizli , derbi mücadelesinin Trabzonspor ve Eskişehirspor ile oynadıkları karşılaşmalarında ulaştıkları keyif çizgisinin üstüne çıkacağını ifade etti .

Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı , hakemler konusunda Türkiye ' de kötü bir yolun izlendiğini öne sürdü .

Özellikle zorluk derecesi yüksek maçlardan önce muhtemelen iki , en azından bir tarafın hakemler konusunda polemikler yapabildiğine dikkati çeken Denizli , sözlerini şöyle sürdürdü :

' Maçımızı yönetecek Hüseyin Göçek , ülkenin en iyi hakemler kategorisinde yer alan biri . Ne kadar maç yönetmiş , seyreden insanların yorumları farklı olabilir . Hakemlik bisiklete binmek gibi bir şey . Göçek ' in kaç maç yönettiği önemli değil . Saha içinde verdiği kararlar onların çok maç yönetmesi ile doğru orantılı değildir " diye konuştu .

15 . 04 . 2010 12 : 20 : 33