15 Nisan 2010 Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 15.04.2010 tarihli Süper Loto oyununun sonuçları belli oldu. 15 Nisan 2010 tarihli Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar şöyle:

15 Nisan 2010 Süper Loto Çekiliş Sonuçları
  Milli Piyango İdaresi Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nce dü ; zenlenen 130 . Hafta Sü ; per Loto ç ; ekilişi yapıldı .

İşte bu haftanın kazanan numaraları ; 4 , 21 , 31 , 41 , 49 , 51

Sü ; per Loto , Milli Piyango İdaresi tarafından dü ; zenlenen , katılımcıların 1&ndash ; 54 sayı kü ; mesi iç ; inden ç ; ekilişle belirlenecek olan 6 , 5 , 4 ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ' oyun ' olarak da ifade edilen şans oyunu olarak tanımlanmıştır .

Ç ; ekiliş ise ö ; zel ç ; ekiliş kü ; resi kullanılmak suretiyle oyun planına gö ; re dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir . Ç ; ekilişler İdarece belirlenecek gü ; n ve saatte gerç ; ekleştiriliyor .
İkramiyelerin ö ; denmesinde yetkileri dâ ; hilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yü ; kü ; mlü ; .
İkramiyelerin , bayiler ve Şubelerce ö ; denme sü ; releri idarece belirlenir . İkramiyeler , ç ; ekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geç ; tikten sonra zaman aşımına uğruyor .
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte , tahrif edilmiş , yırtılmış , zaman aşımına uğramış , iptal edilmiş biletlere ikramiye ö ; denmiyor . Bir bilete ikramiye ö ; denebilmesi iç ; in en az ç ; ekilen sayılar , barkot , bilet gü ; venlik numarası ve arka yü ; zü ; ndeki bilet seri numarasının aç ; ık şekilde okunması gerekiyor .

Sü ; per Loto 6/54 ç ; ekilişleri 25 Ekim 2007 tarihinden itibaren TRT 1 kanalından her Perşembe canlı olarak gerç ; ekleştiriliyor ve bü ; yü ; k ikramiyeyi kazanan olmadığı sü ; rece diğer haftalara devrediyor .

İKRAMİYELER NEREDEN Ö ; DENİYOR
( 3 ) ve ( 4 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayilerinden ,
( 5 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden ,
( 6 ) bilenlere ise , ikramiyeleri MPİ Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; tarafından ö ; deniyor .