Baka Yönetim Kurulu Eğirdir'de Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) yönetim kurulu toplantısı Isparta'nın Eğirdir İlçesinde yapıldı.

Isparta Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Öner başkanlığında yapılan toplantıya Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ve Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal katıldı.
BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Isparta Valisi Ali Haydar Öner toplantıda dönem içerisindeki gelişmelerin, BAKA hizmet binası projelerinin değerlendirilmesi, Kalkınma Kurulu Toplantısı'na katılacak 2 üyenin belirlenmesi, personel alımı için sınav komisyonunda görevlendirilecek 2 öğretim görevlisinin belirlenmesi konularının görüşüleceğini belirtti.
Vali Öner, "Ajansımıza 18 uzman ve 6 genel idare memuru alınacak. Antalya, Isparta ve Burdur'da Proje Destek Ofisleri kurulacak. Proje destek ofisleri kurulduktan sonra proje kabülü çalışmaları başlayacak" dedi.