Polis Okulu Öğrencileri 'Bir Kaşık Sevgi' İsimli Oyunu Sahneledi

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri 'Bir Kaşık Sevgi' isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Polis Okulu Öğrencileri 'Bir Kaşık Sevgi' İsimli Oyunu Sahneledi
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 165. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, kendi okullarında spor salonunda bulunan Tiyatro sahnesinde 'Bir kaşık sevgi' isimli oyunu sahneledi.
Emniyet Müdürü Metin Murat Arslan'ın yazdığı oyunu Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Tiyatro oyununu sahneledi. Bir karakolda bir gün boyunca yaşanan olayları ve polislerin çektiği sıkıntıları günlük yaşantılarından kesitler halinde sergilenen oyunu okulda bulunan ve 16 kişiden oluşan Emniyet mensupları ve okul öğrencileri sahneye koydu.
Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından sahneye koyulan oyunu Nazilli İlçe Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Ahmet Pala, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğünde ve Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulunda görevli amir ve memurlar da eşleri ile birlikte izlediler. Hem güldüren hem de düşündüren oyunu ustalıkla sergileyen polis adayları oyun sonunda ayakta alkışladılar.