2009 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Atakum Belediyesi Meclisi, yasa gereği Metin Burma'nın başkanlık koltuğunu faaliyet raporu onaylanana kadar Meclis Başkan Vekili Adil Keleş'e devrettiği toplantı ile 2009 yılı belediye faaliyet raporunu onayladı

Atakum Belediyesi Meclisi, yasa gereği Metin Burma'nın başkanlık koltuğunu faaliyet raporu onaylanana kadar Meclis Başkan Vekili Adil Keleş'e devrettiği toplantı ile 2009 yılı belediye faaliyet raporunu onayladı.
Son bir yıl içinde 15 milyon liradan fazla borç ödediklerini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bu büyük bir başarıdır" dedi.
Meclis üyeleri ile Atakumlunun hakkını kimseye yedirmeme gibi bir ortak paydaya sahip olduklarını, bunun da çalışmalarına yansıdığını belirten Burma, "Bir geçiş döneminden sonra büyük belediye olmak için emin ve sağlam adımlar atıyoruz. Atakum'un yıldızının parlamasında benim de emeğim, gayretim, payım vardı diyebilmek için doğru bildiğimiz işleri birlikte yapacağız. Şu ana kadar 15 milyondan fazla borç ödedik. Bu parayla yollar, binalar yapmak isterdim, ama bunların hepsi piyasa borcuydu ve hacizle her gün üstüne faiz bindiği için mecburen ödemek zorundaydık. Ancak bu yazdan itibaren Atakum'un yol sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız. Sahildeki işgaller kalkınca da sahil düzenleme çalışmalarımızı başlatacağız. Burası Samsun'un vitrini olduğu için büyükşehir başkanımızdan da bu konuya öncelik vermesini isteyeceğim" diye konuştu.
Öte yandan toplantıda Belediye Encümen, Plan-Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu, İmar Komisyonu ve Çevre-Sağlık Komisyonu Üyeleri seçimle belirlendi.