Gemlik'teki Trafik Kazasında Ölen Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Ak, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Gemlik'teki Trafik Kazasında Ölen Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gemlik Çarşı Camii'nde düzenlenen törene, Kaymakam Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Fatih Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencisi olduğu Gemlik Lisesi'nin öğretmenleri ve Duygu'nun arkadaşlarının da katıldığı törende gözyaşı sel oldu. Baba Lütfi Ak ve anne Tülay Ak taziyeleri kabul ederken, Duygu'nun asker olan ağabeyi Burak Ak ise Bingöl'deki birliğinden izin alarak cenazeye katıldı. Kılınan cenaze namazına müteakip Duygu'nun cenazesi, omuzlara alınarak dualar eşliğinde mezarlığa götürüldü.
Gemlik Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Duygu Ak'ın doktor olmak istediği öğrenilirken, anne Tülay Ak uzun süre kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Gemlik'te meydana gelen trafik kazasında Küçük Kumla köyünden dönen otomobil, mezarlık yolunda elektrik direğine çarpmış, kazada Duygu Ak hayatını kaybederken, sürücü Berkin Aslan (19) ve Damla Baylan Çiçek (16) ağır yaralanmıştı.