Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatından Kadınlar Günü Kutlaması

AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlamaları kapsamında mahalle muhtarlarının eşleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatından Kadınlar Günü Kutlaması
Öğretmenevi toplantı salonunda Kadın Kolları Başkanı Güldüren Arıtürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il genel meclisi, belediye meclisi üyelerinin eşleri ile mahalle muhtarlarının eşleri katıldı. "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen çay sohbeti samimi bir hava gerçekleşti. Çay sohbetine İl Başkanı Hilmi Alper, Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir ve Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu'da katıldı.
İl Başkanı Hilmi Alper kadınlara yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi; "AK Parti döneminde önemli yasalar çıkartıldı. Kadına karşı şiddet ve kadınların kollanması amacıyla bakanlık ciddi çalışmalar yaptı. Sığınma evleri yapıldı. Bu sığınma evleri ihtiyaç sahibi hanımlar için düzenlendi. Bunlar yeterli değildir hala yol alacağımız noktalar var. Çok daha fazla gayret göstermeliyiz. Çocuklarımızın annesi olan bizlerin eşleri olan kadınların haklarını ödememiz mümkün değil. İl Başkanı olduğum günden bu tarafa eşim hem evin beyi hem hanımı olarak çalışıyor. Evin tüm sorumluluğunu üzerine aldı. Bu yük kolay bir yük değil. Gece gündüz evin tüm sorumluluğu eşimin omuzlarında"