Aziz Yıldırım emniyet müdürlüğünde ifade verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çürük raporu çetesi soruşturması kapsamında ifadesine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube'ye getirildi.

Aziz Yıldırım emniyet müdürlüğünde ifade verdi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada "sahte çürük raporu" operasyonu kapsamında Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok'un adı da geçmişti. Çete ile bağlantısı olduğu iddia edilen Savcı Üçok, soruşturma Savcısı Hikmet Usta'ya ifade vermek için Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilmişti. Merkez Komutanlığı'na ait iki araç eşliğinde sivil plakalı Renault Megane marka otomobil ile adliyeye gelen askeri savcı Üçok, protokol kapısından giriş yapmıştı.

Operasyon kapsamında yapılan telefon dinlemelerinde çetenin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan para sızdırmaya çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Soruşturma kapsamında daha önce basketbolcu İbrahim Kutluay da ifade verdi. Çetenin lideri olduğu öne sürülen Turgay T.'nin bazı telefon görüşmelerinde Kutluay'ın adı geçmişti. İbrahim Kutluay'ın İfadesinde, Tugay T.'yi tanımadığını hiç bir zaman görüşmediğini söylediği öğrenildi.