Ak Parti'den Seçim Çalışmalarında Anlık Takip

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurdan Şanlı, Bursa'da ilçe, seçim işleri ve seçim koordinasyon merkezi (SKM) başkanlarına yeni uygulamaya konulan e-seçim programını tanıttı

Ak Parti'den Seçim Çalışmalarında Anlık Takip
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurdan Şanlı, Bursa'da ilçe, seçim işleri ve seçim koordinasyon merkezi (SKM) başkanlarına yeni uygulamaya konulan e-seçim programını tanıttı. Şanlı, "Hizmete aldığımız yazılım sayesinde ülke genelindeki tüm teşkilat çalışmalarını anlık olarak izleyebiliyor, hata ve eksiklikleri görüp giderebiliyoruz" dedi.
Şanlı, AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı. İlçe, seçim işleri ve seçim koordinasyon merkezi başkanlarına e-seçim programını tanıtan Şanlı, programın Türkiye'de ilk kez AK Parti tarafından uygulandığını belirterek, 2011 seçimlerine daha teknik hazırlandıklarını kaydetti.
Şanlı, "Yaptığımız yazılım sayesinde tüm teşkilatlarımızın seçime dönük çalışmalarını anlık olarak izleyebiliyoruz. Teşkilat mensuplarımız, kendilerine verilen dijital cihazlar ile sahada vatandaşlarımızla yaptıkları yüz yüze çalışmaları e-seçim programımız aracılığıyla vakit kaybetmeden internete aktarabiliyor. Bizler de Ankara'da sorumlu olduğumuz bölgelerde yapılan tüm çalışmaları görebiliyoruz. Yapılması gerekenleri ve eksiklikleri giderebiliyoruz" diye konuştu.
Sistemin daha verimli kullanılmasını sağlamak için Ankara'da bölgeler arası görev dağılımı yaptıklarını ve kendisine aralarında Bursa'nın da bulunduğu 1. bölgenin düştüğünü kaydeden Şanlı, 2011 seçimlerini şansa bırakmak istemediklerini ifade etti. Şanlı, "Seçim işleri 1. bölge sorumlusuyum. 14 tane ilimiz var. E-seçim programı çerçevesinde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler vermek, fikir alışverişinde bulunmak için yollara düştük. Bursa, bu anlamda 6. ilimiz oldu. Önümüzdeki seçimleri şansa bırakmak istemiyoruz. AK Parti'nin fark oluşturan icraatlarının anlaşılmasını sağlamak, kendimizi daha iyi anlatmak istiyoruz. Teşkilat üyelerimizi bilgilendirmek, sistemin daha verimli kullanılabilmesini sağlamak, AK Parti'yi daha da üst noktalara taşımak için çabalıyoruz" şeklinde konuştu.
Şanlı, şunları söyledi:
"Kurulduğumuz günden bu yana, teşkilat çalışmalarımız diğer partilerden hep farklı oldu. Çünkü teşkilat yapımız, bugüne kadar hiçbir partide görülmeyen şekilde tasarlandı. Geriye doğru baktığımızda, bu şekilde bir yapılanma hiçbir partide yok"
Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, Milletvekili Canan Candemir Çelik, İl Başkanvekili İsmet Su, Seçim İşleri İl Başkanı Mehmet Çetin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, seçim işleri ve SKM başkanları katıldı.