Çalışkan, Muhtarlar İle İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Kırşehir merkezde bulunan 14 mahalle muhtarıyla istişare toplantısı yaparak sorunları ve ihtiyaçlarını dinledi.

Çalışkan, Muhtarlar İle İstişare Toplantısı Yaptı
Kırşehir Belediyesi Sosyal tesislerdeki toplantıya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ve 14 mahalle muhtarı katıldı.
İstek ve talepleri dinleyen Milletvekili Çalışkan, özellikle AK Parti hükümeti döneminde Kırşehir'e yapılan ve halen yapımına devam edilen projelerine ilişkin bilgiler verdi. Çalışkan, Kırşehir'in son derece önemli yatırımlara ev sahipliği yaptığını belirterek, "Kırşehir, 7 yıllık sürede AK Parti hükümetinden en üst seviyede yatırımı almıştır. Bu yatırımlar son 3 yıl da daha da hız kazanmış ve özellikle 300 Yataklı Devlet Hastanesi, Adalet Sarayı, Polis Meslek Yüksekokulu, Sıdıklı-Sarıyahşi Köprüsü, Eğitim Yatırımları, Sağlık Yatırımları, Kültür Yatırımları gibi önemli projelerin altına imza atıldı" dedi.
Çalışkan, Yerel yönetimin iktidar avantajını kullanarak birçok proje hazırlığında olması ve bu projeleri önümüzdeki yıllar içerisinde hayata geçirecek olması, Kırşehir adına son derece önemli bir gelişme olduğunu da sözlerine ekledi. Çalışkan, Gerek hükümet gerekse yerel yönetim yatırımlarının birleşmesi ve iktidar avantajının kullanılması anlamında çalışarak, "muhtarlarımızın istek ve taleplerinin yerine gelecek olması, beraberinde halkımızın isteklerinin yerine gelmesine vesile olacak. Bu manada; 14 mahalle muhtarımızla yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız toplantıları önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçecinin muhtarlarla sürekli istişare toplantısı yaptığını da hatırlatan Çalışkan, "Biz de bu toplantılara katılacak ve muhtarlarımızın istek ve taleplerini bizzat birinci ağızdan dinleyeceğiz. Toplantılarımız olumlu geçiyor, muhtarlarımızın, mahallelerimizin sorunlarını ihtiyaçlarını gideriyoruz ve gidermeye de devam edeceğiz. Kırşehir adına yapılacak ya da yapılması gereken çalışmaları masaya yatırıyoruz. İnşallah toplantılarımızın devamı gelecek ve Kırşehir için el birliği, güç birliği yaparak kalkınma çıtasını yerelde ve bölgeselde yükselteceğiz" şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan muhtarlar da, Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın beraberinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte, sorunların çözüne dönük bilgi alışverişinde bulunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Milletvekili Çalışkan'a teşekkür ettiler.