Gökçebey Türk Eğitim-sen'den Veda Yemeği

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde görev yaparken idareci olarak atanan Türk Eğitim Sen üyesi 4 öğretmene, Türk Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği tarafından veda yemeği düzenledi.

Bakacakkadı Damak Tadı Reastaurant'ta düzenlenen yemeğe Gökçebey Kaymakamı Çetin Kılınç, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Gökçebey Mal Müdürü Vedat Karabulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaş, Türk Eğitim Sen üyeleri ve eğitim camiasından çok sayıda davetli katıldı. Türk Eğitim sen Gökçebey Temsilcisi Emrullah Deliacı, başka ilçelere idareci olarak atanan meslektaşlarına, bu zamana kadar ilçede vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Deliacı, öğretmenlere yeni görevlerinde başarılar diledi. Tayini çıkan arkadaşlara vermiş oldukları hizmetlerin anısına çeşitli hediyeler de verildi.
Öte yandan, öğretmenlerden Emin Yaşar, Devrek Öğretmenevi Müdürlüğü'ne, Mustafa Camcı Ereğli Öğberler İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne, İsa Sudakap Alaplı Kılçak İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığına, Burak Turgut ise Alaplı TOKİ Okçular İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı'na atandı.