Özel Balıkesir Sevgi Hastanesi 1 Yaşında

Balıkesir'de konusunda uzman 15 doktorun bir araya gelerek kurduğu Özel Balıkesir Sevgi Hastanesi'nin kuruluşunun birinci yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Özel Balıkesir Sevgi Hastanesi 1 Yaşında
  Özel Sevgi Hastanesinin ilk yaş günü kutlaması münasebetiyle Ekilmiş Restoran ' da düzenlenen yemekli gecede hastanenin kurucuları , yönetim ve çalışan tüm personeli gönüllerince eğlendi . Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Balıkesir Sevgi Hastanesi Genel Müdürü Op . Dr . Refik Özbal , Balıkesir ' in en prestijli özel hastanesine sahip olduklarını ve bundan da büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti . Özbal , " Balıkesir ' de böylesine büyük bir yatırıma girişme cesareti gösteren 15 hekim ortağın arasında bulunmaktan gurur duyuyorum . Bana verdikleri destek ve gösterdikleri güven nedeniyle tüm yönetim kurulu üyeleri ve ortaklara müteşekkirim . Bu destek ve güven olmasaydı bu hastaneyi bu noktaya getirmek mümkün olmazdı . Birinci yılda yaklaşık 170 bin poliklinik hastasına hizmet verdik . 700 civarında müdahale ve ameliyat gerçekleştirdik . Son 6 ayımızda hizmete açtığımız Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi branşlarımız bininci ( 1000 ) anjiyolarını gerçekleştirdi . İlk yılımızda bir büyük başarıya imza atan tüm doktorlarımıza , hemşirelerimize , diğer idari ve teknik personelimizle gurur duyuyorum . Bu yoğun çalışmalarımız sırasında uzayan mesailerimiz nedeniyle sürekli ihmal ettiğimiz başta kendi eşim ve oğullarım olmak üzere tüm çalışanlarımızın eşlerinin gösterdiği anlayış ve tolerans nedeniyle onlara da ayrıca müteşekkirim " dedi .
SEVGİ MARKASI
Refik Özbal , Sevgi Hastanesi ' nin hizmet anlayışının ilgi , bilgi , saygı , sorumluluk ve teknolojiden oluşan beş temel ayak üzerine oturduğunu ve bunlardan ödün verilmediğini söyledi . Hastanenin başhekimi Ali Hikmet Karan da Sevgi Hastanesinin Balıkesir merkez ve çevresinde sağlık hizmetlerinde bir marka olduğunu söyledi . Ortak hedefleri olan ve sevgi ruhunu taşıyan bir personele sahip olduklarını kaydeden başhekim Karan , " Sevgi ailesinin bugüne kadar gerçekleştirmeye çalıştıkları inşallah bundan sonraki yapacakları için teminat olacak , yeni başarılara temel oluşturacaktır " dedi .
300 KİŞİ ÇALIŞIYOR
Gecede kısa bir konuşma yapan Özel Sevgi Hastanesi yönetim kurulu başkanı Hüseyin İmrek de , bünyesinde 300 kişinin çalıştığı Özel Sevi Hastanesi ' nin şehrin ufkunda adeta bir yıldız gibi parladığını söyledi . Hüseyin İrmek , " Geçen 1 yılı sağlam ve emin adımlarla kat ettik . Başarılarımız yeniliklerle büyüyerek devam edecektir . İdealimiz halkımıza en iyi hizmeti sevgiyle sunmaktır . Biz de bunun için sevgi ile var gücümüzle çalışmaktayız . Hastanenin başarısında büyük payı olan idareci arkadaşlarıma , hekim arkadaşlarıma , hemşire arkadaşlarıma ve kurumumuzun her kademesinde görev alan , hizmeti olan bütün personele hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum . Var olun " diye konuştu .
Ekilmiş Restoran ' daki yıldönümü yemeğine yönetim kurulu başkanı Hüseyin İrmek , Başhekim Ali Hikmet Karan , genel müdür Refik Özbal , Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Hocaoğlu , Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof . Dr . Gülendam Tümen ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı . Yaş günü pastasının kesildiği gecede davetliler gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi .