Milletvekili ile işadamı arasında küfürlü kavga

Bolu'da, Bakan Ergün'ünde katıldığı açılışta AK Parti Milletvekili Fatih Metin, iş adamı Yılmaz Becikoğlu'nun önüne geçmesine sinirlenince tartışma çıktı.

Milletvekili ile işadamı arasında küfürlü kavga
  Bolu ' da , Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergü ; n ' ü ; n de katıldığı fabrika aç ; ılışında AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin , iş adamı Yılmaz Becikoğlu ' nun ö ; nü ; ne geç ; mesine sinirlenince tartışma ç ; ıktı .

Tartışma kavgaya dö ; nü ; şmezken , Becikoğlu , milletvekili Metin iç ; in , ' Ulan bu adam başımı belaya koyacak . Ayağına vuracak bir şey , onu istiyor . ' dedi .

Bakan Ergü ; n , Karadeniz Dö ; kü ; m isimli fabrikanın aç ; ılışına katıldı . Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar , Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz , AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz ' ın da katıldığı aç ; ılış sırasında , Becikoğlu Şirketler Grubu Yö ; netim Kurulu Başkanı Yılmaz Becikoğlu , protokolü ; n ö ; nü ; nden selam vermeden geç ; erek Muzaffer Zengin ' in sandalyesine oturdu . Aç ; ılış konuşmalarının bitmesinin ardından da kurdele kesimine geç ; ildi .

Bakan Ergü ; n , Vali Akpınar , Başkan Yılmaz ' ın kurdeleyi keseceği sırada Metin Becikoğlu ' nun ö ; nü ; ne geç ; mesine sinirlendi . Kurdelenin kesilmesinin ardından Becikoğlu , Milletvekili Metin ' in ü ; zerine yü ; rü ; dü ; . Becikoğlu ' nun , ' Ulan başımı belaya koyacak bu adam benim . Başımı belaya koyacak lan bu i . . . . Ne dediğini biliyormusun . Ayağına vuracak bir şey onu istiyor . ' diye bağırması ü ; zerine polisler araya girerek susturmaya ç ; alıştı . Becikoğlu , daha sonra fabrikadan ç ; ıktı . Milletvekili Fatih Metin de olayla ilgili aç ; ıklama yapmak istemedi