Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural Kuşadası'nda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, '7 Kasım 2010'da seçim yapılmasını istiyoruz. Erken seçim ile Türkiye, kan kaybına uğrayan ülke olmaktan kurtarılmalı' dedi.

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural Kuşadası'nda
  MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu ve Recep Taner , MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muşti ve Ü ; lkü ; Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile birlikte Kuşadası ' na gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural , ilk olarak partisinin Kuşadası İlç ; e Teşkilatı ' nı ziyaret etti . MHP Kuşadası İlç ; e Başkanı Osman Tosun ve partililer tarafından karşılanan Vural , daha sonra parti binasında bir basın toplantısı dü ; zenledi .

Vatandaşın gü ; ndemiyle Ankara ' nın gü ; ndeminin aynı olmadığını ve sanal tartışma ortamları oluşturulduğunu savunan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural , ' Vatandaşın gü ; ndemiyle , Ankara ' nın gü ; ndemi aynı değil . Bugü ; n sanal tartışmalar , Ankara ' daki kavga ve tü ; m bunlar Tü ; rkiye ' nin kafasını karıştırıyor . Yeni turizm mevsimi aç ; ılıyor , ancak turizmi tü ; m boyutuyla dü ; şü ; nen bir kafa yok . Turist sayısının artmasından ç ; ok turist gelirlerinden bahsedilmeli ve bu gelirler nereye gidiyor . Her şeyimiz gü ; zel ama gelen turistin bıraktığı dö ; viz nereye gidiyor , ne kadarı Tü ; rkiye ' de kalıyor , bunun dikkate alınması gerekiyor . Turizm aslında bir ihracat kaynağı gibi gö ; rü ; lmeli . Dü ; şü ; k kur politikası , turizm iç ; in de ciddi sıkıntı oluşturmaktadır . Hü ; kü ; metin hedefi , vatandaşın gü ; ndeminden sanal tartışmalar oluşturup , oy devşirmeye ç ; alışıyor . Tü ; rkiye Cumhuriyeti , tarihinin en bü ; yü ; k krizini yaşıyor . Bir milyon kişi işsiz kaldı . Hü ; kü ; met bu gü ; ndemi saptırmak iç ; in sanal tartışma ortamı yaratıyor . Vatandaşı kendi derdinden , gü ; ndeminden uzaklaştırmaya ç ; alışıyor . Hü ; kü ; met er meydanına gelmeli ' dedi .

Demokratik aç ; ılım sü ; recine değinen Vural , ' Başbakan artistlik yapıyor . ' Filmlere bakıyorum aynı diyor ' . Tü ; rkiye ' yi bö ; yle bir kişi yö ; netiyor . Tü ; rkiye ' de yaşanan gerç ; ekleri film sanıyor , kendisini de bu filmde rol alan artist sanıyor . Oysa bu bir film değil , vatandaş zor durumda . Başbakan hayal dü ; nyasında gezdiğini itiraf etti . Tü ; rkiye ' yi bir film platosu sanıyor . Kendisini de bir sanatç ; ı olarak gö ; rü ; yor . Artistlere taş ç ; ıkartır . Sanatç ; ılar alınmasın . Yaşanan gerç ; ekleri filme ve senaryoya bağlayan bir Başbakan , Tü ; rkiye ' den kopuk ve oyun oynuyor . Kendisi de bunu itiraf ediyor . İlginci rol aldığı senaryoyu da biz değil , yabancılar yazdı , Başbakan da yabancıların yazdığı bu senaryoda rol alıyor ' diye konuştu .

Erken seç ; im isteyen Vural , ' Erken seç ; im olmalı . Anayasaya ile ilgili partilerin gö ; rü ; şleri alınmalı . Vatandaşın da gö ; rü ; şleri alınmalı . Eğer aç ; ılım sevdasına devam edeceksen , bunu millete anlat . Seç ; ime gidelim vatandaşa anlat . 7 Kasım 2010 ' da seç ; im yapılmasını istiyoruz . Erken seç ; im ile Tü ; rkiye , kan kaybına uğrayan ü ; lke olmaktan kurtarılmalı . Seç ; im sü ; reci başlamıştır . Bu tartışmalar ne kadar uzarsa o kadar vatandaşın aleyhine oluyor . Bunun iç ; in seç ; im sü ; recini kısaltıp , bir an ö ; nce seç ; ime gidebiliriz ' dedi .

Basın toplantısının ardından partili kadınlarla gö ; rü ; şen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural , sonra Ü ; lkü ; Ocakları Kuşadası Şubesi ' ni ziyaret etti . Ü ; lkü ; Ocakları Kuşadası İlç ; e Başkanı Murat İnan ' dan ç ; alışmalarla ilgili bilgi alan Vural , beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Kuşadası ç ; arşılarında gezerek esnafla gö ; rü ; ştü ; . Esnafın sorunlarını dinleyen Vural , ekonomik kriz nedeniyle yaşanan sıkıntıların ç ; ö ; zü ; mü ; nü ; n erken seç ; imden geç ; tiğini sö ; yledi .