Esenyurt Flaması Başbakana verildi

İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Milli Sporcular Esenyurt'tan Çanakkale'ye taşıdıkları Esenyurt Flamasını Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a Teslim etti

Esenyurt Flaması Başbakana verildi
Bu yıl Çanakkale zaferinin 95 yıl dönümü nedeniyle törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bisiklet Kulübü Milli Sporcularına teşekkür ederek Esenyurt Belediyesi flamasını teslim aldı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Kulübü İl Temsilciliği ve Esenyurt Belediyesi ortaklaşa düzenledikleri Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle, Bisikletle Çanakkale yolculuğu Esenyurt’tan başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenle, 18 Mart’ta Çanakkale’de Resmi geçit törenine katılmak üzere, Esenyurt’tan yola çıkan Milli Sporcuların hareket startını İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte vermişti. İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bisiklet Kulübü İl Temsilcisi Tuna Akyüz başkanlığında bisikletleriyle yola çıkan milli sporcular, Çanakkale Şehitliği’ne Esenyurt ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü flamasını taşıdılar.

Belediye amblemli formalarını da üzerlerine giyen sporcuları, Esenyurt tarihi bir ilke daha imza atarak Esenyurt fılemasını Çanakkale Şehitleri anma etkinliğinde Başbaşakan Recep tayip Erdoğan’a verdi..

Kadıoğlu’nu Kutluyorum


Esenyurt Flamasını 95 yılı Çanakkale anma etkinliğinde teslim alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Kadıoğlu’nu bu anlamlı törene ve sporculara verdiği destekten dolayı tebrik ediyorum” diyerek Esenyurt fılemasını teslim aldı.