Eurobank Tekfen'den İki Yeni Şube

Şubat ayında ilk perakende şubelerini art arda İstanbul'da, Sahrayıcedit ve Davutpaşa'da açan Eurobank Tekfen, Mart ayına da açtığı iki yeni perakende şubesi ile hızlı bir giriş yaptı.

Eurobank Tekfen'den İki Yeni Şube
1 Mart'ta İstanbul Kartal'da yeni şubesini açan Eurobank Tekfen, 2 Mart'ta da Antalya Çallı'da yeni şubesini hizmete soktu.
İstanbul Kartal'daki şubesini Kartal Hürriyet Caddesi'nde, Antalya Çallı Şubesi'ni ise Cumhuriyet Mahallesi eski sanayi mevkiinde açan Eurobank Tekfen, bölgedeki müşterilere "İşletme Bankacılığı" ve "Bireysel Bankacılık" alanında hizmet verecek. Böylece, Eurobank Tekfen, ticari şubelerinin yanı sıra yeni perakende şubeleri ile de, küçük işletmelere ve KOBİ'lere yönelik kredi ürünleri başta olmak üzere, konut kredileri, tüketici kredileri, mevduat ve yatırım ürünleri hizmetleri sunarak müşterilerinin her
türlü bankacılık ihtiyacını karşılayacak.
Yeni açılan İstanbul Kartal ve Antalya Çallı Şubeleri dahil olmak üzere, toplam şube sayısı 46'ya ulaşan Eurobank Tekfen, Perakende Bankacılık ağırlıklı şubelerin sayısını yıl boyunca artırmayı planlıyor. Eurobank Tekfen, yılın ikinci yarısında açacağı 12 yeni şube ile birlikte, 2010 yılı sonunda müşterilerine, toplam 58 şubede hizmet vermeyi hedefliyor.