Vali Öztürk, Horasan'da İncelemelerde Bulundu

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Horasan ilçesini ziyaret ederek, ilçe kaymakamı ve belediye başkanından brifing aldı.

Vali Öztürk, Horasan'da İncelemelerde Bulundu
İl Genel Sekreteri Selami Altınok ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte Horasan'ı ziyaret eden Vali Öztürk'ü, Horasan İlçe Kaymakamı Mahmut Ağbal, Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Demir ve diğer daire amirleri karşıladı.
Vali Öztürk, Horasan'da Jandarma Komutanlığı, Belediye, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Öztürk daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Erzurum İş Kur işbirliği ile açılan çini atölyelerini gezerek, kursiyerler tarafından işlenen çinileri inceledi.
İlçe Kaymakamı Mahmut Ağbal'dan ilçe hakkında brifing alan Vali Öztürk bu yıl Horasan'da açılan Meslek Yüksek Öğretim Okulu hakkında bilgi aldı.
Vali Öztürk, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Horasan'a 12 kilometre uzaklıkta bulunan ve geçtiğimiz yıl Horasan Kaymakamı Mahmut Ağbal, tarafından modern bir şekilde yaptırılan Hızır İlyas kaplıcalarını gezdi. Kaplıca gezilerinin ardından ziyaretine son veren Vali Öztürk Horasan'dan ayrıldı.