Muratpaşa Adım Adım Türkiye Kupası'na

Bayanlar Türkiye Kupası finali ilk maçında rakibi Üsküdar Belediyesi'ni 42-33 yenen Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, kupaya bir adım daha yaklaştı.

Muratpaşa Adım Adım Türkiye Kupası'na
Rakiplerini yenerek Türkiye Kupası'nda finale adını yazdıran kırmızı-siyahlılar, finalin ilk karşılaşmasında Üsküdar Belediyesi'ni 42-33 yenmeye başardı. Kızıltoprak Spor ve Sergi Sarayı'nda oynanan karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ilk yarıyı 20-14 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan bayan hentbolcüler sahadan 9 sayfı farkla 42-33 galip ayrıldı. 28 Nisan'da İstanbul'da oynanacak Türkiye Kupası finali rövanç maçı için büyük avantaj yakalayan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, karşılaşma sonrası sevinçlerini sporseverlerle paylaştı.
Maç öncesi ve devre arasında dans grubunun gösterileri ile renklenen ve Türk Sineması'nın oyuncularından Coşkun Göğen'in amigoluğunda yapılan Muratpaşa Belediyesi-Üsküdar Belediye karşılaşmasını, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Üsküdar Belediyespor yöneticileri, CHP İl Başkanı Özer Ülken, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Ercan ile çok sayıda sporsever izledi.
Türkiye Kupası rövanç maçı için büyük avantaj yakaladıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Zorlu bir karşılaşmadan alnımızın akıyla çıktık. Rakibimize pozisyon vermemeye çalıştık. Bütün sporcularımı kutluyorum. Şimdiki hedefimiz Türkiye Kupası'nı kentimize getirerek, Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etmek. Bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.