Milletvekili İsmail Hakkı Biçer Stso'nun Konuğu Oldu

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)'na konuk oldu

Milletvekili İsmail Hakkı Biçer Stso'nun Konuğu Oldu
  AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer , Simav Ticaret ve Sanayi Odası ( STSO ) ' na konuk oldu . STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından STSO ' nın Kayacan Caddesi üzerindeki hizmet binasının kapısında karşılanan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer , yönetim kurulu ve meclis üyelerinin çeşitli konularda sordukları soruları cevapladı .
Simav ' ın sorunlarının çözümü noktasında bölge milletvekillerini Simav ' a davet ettiklerini ifade eden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu , bu günkü konuklarının hem iktidar partisine mensup bir milletvekili hem de hemşerileri olması yönüyle ayrı bir önem arz ettiğini söyledi . AK Parti Milletvekili hemşerileri İsmail Hakkı Biçer ' in eğitimden sağlığa , tarımdan ulaşıma kadar Simav için önem arz eden sorulara içtenlikle cevap vermesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu , Simav ' ın sorunlarının çözümüne katkı sağladığına inandıkları bu tür toplantıların önümüzdeki günlerde diğer vekillerle devam edeceğini söyledi .

" HER DUYDUĞUNUZA İNANMAYIN "
STS O ' nun nazik davetinden memnuniyet duyduğunu ve koşa koşa geldiğini ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer , bu tür toplantılarla gerçeklerin ortaya çıktığını , vatandaşların kendilerinden duymadıkları dedikodulara inanmamalarını istedi . Biçer , " Simav ' ın gelişmesi ve kalkınması için bu güne kadar hep iyi şeyler düşündük . Düşüncelerimizin çoğunu da gerçekleştirmek için belli bir plan dahilinde uygulamaya koyuyoruz . Sırası geldiğinde söz verdiklerimizin hepsini yerine getireceğimizden hemşehrilerimin hiç şüphesi olmasın " şeklinde konuştu .