23. Uluslararası Tüketici Zirvesi Gerçekleştirildi

23. Uluslararası Tüketici Zirvesi Tüketici Akademisi tarafından 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.

  23 . Uluslararası Tü ; ketici Zirvesi iç ; erisinde yer alan 2010 Tü ; ketici Konferansı ' nda ise yapılan konuşmalar ile tü ; ketici ile ilgili bilgi , deneyim ve dü ; şü ; nceler paylaşıldı .
Konferansta , Tü ; ketici Akademisi tarafından Tü ; rkiye ' nin ö ; nde gelen iş , sanat , kü ; ltü ; r , spor , sivil toplum kuruluşları bir araya getirildi . Taraflar hayatın esası olan tü ; ketim ve yaşam kalitesinin yü ; kseltilmesi iç ; in eksikleri dile getirirken ç ; ö ; zü ; m ö ; nerilerini de kamuoyu ile paylaştı .

23 . Uluslararası Tü ; ketici Zirvesi iç ; erisinde yer alan 2010 Tü ; ketici Konferansı , Tü ; rkiye ' nin ö ; nde gelen sanayici , işadamı ve yö ; neticilerin katılımıyla gerç ; ekleşti . Zirve , Tü ; rkiye ' nin tü ; keticiyle ilgili tü ; m yö ; neticilerinin buluştuğu bir platform oldu .

Konferansta tü ; ketici odaklı olmada başarı sırlarını ö ; ğrenme , ö ; zgü ; ven kazanma ve vizyon geliştirme konularında katılımcılara bilgi verildi .

TÜ ; KETİCİ 2010 KALİTE Ö ; DÜ ; LLERİ

Konferansın ardından Tü ; ketici Akademisi tarafından geleneksel olarak dü ; zenlenen , ç ; eşitli sektö ; rlerden firma ve kuruluşların ö ; dü ; l aldığı , ' Tü ; ketici 2010 Kalite Ö ; dü ; lleri ' de dü ; zenlenen gala yemeği ile sahiplerini buldu .
Ö ; dü ; l tö ; reninde bir konuşma yapan Tü ; ketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu , ' Tü ; ketici 2010 Kalite Ö ; dü ; lleri ' ile Tü ; rkiye ' de tü ; keticinin kalitesine en ç ; ok gü ; vendiği markaları bir araya getirdiklerini ifade etti .
Bu yıl , Tü ; ketici Akademisi olarak 2009 iç ; in binlerce tü ; keticiye ' Hizmet kalitesine en ç ; ok gü ; vendiğiniz marka hangisidir? ' diye sorduklarını ve ortaya ç ; ıkan sonuç ; lara gö ; re bu markaların temsilcilerine ö ; dü ; llerini vereceklerini anlatan Ustaoğlu konuşmasına şö ; yle devam etti : ' Biz şuna inanıyoruz , Tü ; rkiye ' deki markalar yurtdışındaki imajı ile de kaliteyi vermeli . Yani Tü ; rk gibi gü ; ç ; lü ; Tü ; rk gibi kaliteli denilmeli . Ve biz bunun bö ; yle olduğunu Tü ; rk malının kaliteli olduğunu ve dü ; nyada tanıdığımız ö ; nemli markalar arasında yer aldığını gö ; rü ; yoruz . Bunun iç ; in 9 Mayıs ' ta Brü ; ksel ' de Tü ; rk Sanayicisinin gü ; cü ; nü ; gö ; stermek ve Tü ; rk ö ; zel sektö ; rü ; nü ; n gü ; cü ; nü ; gö ; stermek iç ; in Avrupa Birliği ' nde biz de varız diyebilmek iç ; in bir sivil toplum hareketi başlattık . Tü ; rk markalarını 9 Mayıs ' ta Avrupa Birliğine gö ; tü ; rü ; yoruz . 9 Mayıs AB kuruluş gü ; nü ; nde Avrupa ' nın ö ; nde gelen iş ç ; evreleri ile buluşmak ü ; zere ben şimdiden hepinizi Brü ; ksel ' e davet ediyorum . 9 Mayıs tarihinde gerç ; ekleştirilecek AB Kalite Zirvesi bizim hiç ; de herhangi bir ü ; lkeden aşağı olmadığımızı hatta daha iyi olduğumuzu gö ; stermesi bakımından bü ; yü ; k ö ; nem taşıyacak . Ç ; ü ; nkü ; biz tü ; keticinin gö ; nlü ; nde taht kuran markanın aynı zamanda dü ; nya markası da olduğunu dü ; şü ; nü ; yoruz . '

Ö ; dü ; l tö ; renine sanat dü ; nyasının ü ; nlü ; isimleri Bengü ; , Gö ; khan Tepe ve Tuğba Ö ; zay da şarkıları ile renk kattılar . Gecede Tü ; ketici Akademisi tarafından gerç ; ekleştirilen ' markaların tü ; ketici ü ; zerindeki etkileri ' konulu araştırma sonuç ; larına gö ; re kalitesine en ç ; ok gü ; venilen Toshiba , Bank Asya , Işık Sigorta , Avrupa Konutları ve Ö ; zel Mirkelam Gö ; z Lazer Merkezi ' nin de aralarında bulunduğu birç ; ok marka ve kuruluşa Tü ; ketici 2010 Kalite Ö ; dü ; lü ; takdim edildi .

' Melekler Korusun ' dizisinin ' İpek ' i Ö ; zge Ö ; zpirinç ; ci ve ' Kehribar Teyze ' si Yıldız Kü ; ltü ; r , Bengü ; , Gö ; khan Tepe , Tuğba Ö ; zay ve Ece Gü ; rsel de gecede sanat dü ; nyası adına Tü ; ketici 2010 Kalite Ö ; dü ; lü ; alan isimler arasında yer aldı . Ö ; zel Mirkelam Gö ; z Lazer Merkezi adına Tü ; ketici 2010 Kalite Ö ; dü ; lü ; ' nü ; Başhekim Dr . Hü ; seyin Mirkelam aldı .