Kurtlar Vadisi ekibi Umre'ye gidemedi

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi 70 kişi ile Umre ziyareti için Suudi Arabistan'a gitmek istedi fakat vize alamadılar. Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları Umreye gitmek istedi fakat önlerine engel çıktı peki neydi bu engel?

Kurtlar Vadisi ekibi Umre'ye gidemedi
  Kurtlar Vadisi Pusu ekibi Umre ' ye gidemedi

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi 70 kişi ile Umre ziyareti iç ; in Suudi Arabistan ' a gitmek istedi fakat vize alamadılar . Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları Umreye gitmek istedi fakat ö ; nlerine engel ç ; ıktı peki neydi bu engel?

Kurtlar Vadisi ' nin yapımcı ve oyuncuları son dö ; nemde sanat camiasında yayılan ' Umre ' modasına uydu ve ekipç ; e Medine ' ye gitmek iç ; in Tuna Turizm aracılığıyla vize başvurusu yaptı .

Fakat Suudi Arabistan hü ; kü ; meti Vadi ekibinde bulunan 13 kadının vize başvurusunu kabul etmedi .

Bunun ü ; zerine ekip Umre ' ye gitmekten vazgeç ; ti .

Suudi Arabistan hü ; kü ; meti 40 yaşını aşmamış kadınların Umre yapabilmesi iç ; in ' yanında kocası veya evlenmesi caiz olmayan bir mahremi bulunmak ' şartını koşuyor .

Kurtlar Vadisi dizi ekibinde yer alan kadın ç ; alışanların bundan dolayı vize alamadığı ö ; ğrenildi . Umre ' ye ekipç ; e gidemeyen Vadi ekibinin de bunun ü ; zerine planlarını iptal ettiği belirtildi .