Armutlu Tatil Köyü Kongre Merkezi Haline Geldi

İhlas Yalova Tatil köyü, 2009 yılında 130 ayrı toplantıya ev sahipliği yaparak 53 bin 337 kişiyi ağırladı.

Kentin en gözde tatil merkezlerinden olan İhlas Armutlu Tatil Köyü, toplantı salonları, konaklama imkanı ve ekonomik fiyatlarıyla Yalova'nın incisi oldu. 30 kişiden 550 kişiye kadar 7 ayrı toplantı salonunda sendikalar sivil toplum kuruluşlarına, partililerden belediye ve okullara kadar binlerce kişiyi ağırlayan tatil köyü, toplantı ve kongre merkezi haline geldi. 2009 yılında 130 ayrı toplantıya ev sahipliği yapan tatil merkezine sadece toplantıya katılmak için 50 bin 337 kişi geldi. Geçen yıl devre
mülk sakinleri haricinde 373 bin kişinin tatil için tercih ettiği merkez, hem tatil hem de gönül rahatlığıyla toplantısını yapmak isteyen insanların bir numaralı tercihi oldu.
Havuzları, termal kür merkezi ve ev konforunda tam pansiyon konaklama seçenekleriyle ön plandaki yerini koruyan İhlas Armutlu Tatil Köyü'nün İşletme Müdürü Osman Çardak, "Eşsiz manzarası ve tertemiz havasıyla insanlarımız burada hem tatilini hem de toplantısını yapıyor. Eğitim toplantılarının kasveti, kuş sesleri ve deniz manzarasıyla büyük bir zevke dönüşüyor. Onları mutlu bir şekilde uğurlamak bizim de en büyük mutluluğumuz oluyor" diye konuştu.