'7 Başlamak İçin Çok Geç, 15 Bırakmak İçin Çok Erken' Kampanyası

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın '7 Başlamak İçin Çok geç, 15 Bırakmak İçin Çok Erken' kampanyası çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesinde yapımı süren Yunus Emre Anaokulu inşaatını ziyaret etti

'7 Başlamak İçin Çok Geç, 15 Bırakmak İçin Çok Erken' Kampanyası
Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın "7 Başlamak İçin Çok geç, 15 Bırakmak İçin Çok Erken" kampanyası çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesinde yapımı süren Yunus Emre Anaokulu inşaatını ziyaret etti.
İnşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığını ifade eden İlçe Kaymakamı Balcı, çalışanlardan iç fayans ve karo döşemelerinin yapımına geçildiği bilgisini aldı. Yunus Emre Anaokulu'nun faaliyet göstermeye başlaması ile çevre okullardaki öğrenci yoğunluğunun büyük oranda azalacağını ve okul öncesi eğitime devam edecek öğrenci sayısında artış kaydedileceğini dile getiren İlçe Kaymakamı Balcı, inşaatın kısa sürede tamamlanarak okulun yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceği müjdesini verdi.
Okulun yeni eğitim öğretim dönemine kadar tamamlanması için tüm çalışanların yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade eden İlçe Kaymakamı Balcı, "Zihinsel ve kişisel gelişimin büyük oranda tamamlandığı bu dönemde öğrencilerimizin kazanacağı davranışların tüm eğitim öğretim hayatlarına ve yaşamlarına yansıyacak. Bu nedenle Birecik Kaymakamlığı olarak okul öncesi eğitimin üzerinde hassasiyetle duruyoruz" dedi.