Suruç Anadolu Lisesi Öğrencileri Geziden Döndü

Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı'nın katkıları ve Şanlıurfa Valiliği ile Suruç Kaymakamlığı koordinasyonunda düzenlenen SODES Eğitim ve ÖSS projesi kapsamında düzenlenen gezi tamamlandı.

Gaziantep Üniversiteler Tanıtım Fuarı ve Hayvanat bahçesini gezen Suruç Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenler yoğun bir temponun ardından ilçeye döndüler. Proje ve gezi hakkında bilgi veren proje koordinatörü Okul Müdürü Muhittin Bozkaya, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantep'te Türkiye'nin tüm üniversiteleri stant açtı. GAP-Üniversiteler fuarına öğrencilerimizin üniversiteleri tanımak amacıyla yapılan geziler, sınava hazırlanan öğrencilerin motivasyonunu arttırdı" dedi.
Yoğun çalışma temposu içindeki öğrencilerin Gaziantep hayvanat Bahçesi'ni gezip eğlenmelerini de stres atma anlamında çok faydalı olduğunu belirten proje koordinatörü Okul Müdürü Muhittin Bozkaya, bu faaliyetlerin her yıl tekrarlanmasını başarıyı arttırma hususunda teşvik edici olduğunu ve bu durumun gelenek haline gelmesi konusunda da yeni projelerle yeni eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını ifade etti. Bozkaya, "Bu tür projelerin ilçenin tüm kurumları tarafından da ciddiyetle yapılması ilçemiz adına
daha faydalı olacak. Projelerimizin hazırlanması, yürütülmesi ve uygulanması hususunda bizi teşvik eden ve yönlendiren Kaymakamımız Mehmet Sinan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, velilerimiz ve okul müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz" diye konuştu.