İngilizce Kelime Oyunu Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 2. İngilizce Kelime Oyunu (Scrabble) Turnuvasında başarı gösteren okullara ödülleri verildi.

İngilizce Kelime Oyunu Şampiyonları Ödüllerini Aldı
Bu yıl 29 okulun katıldığı yarışmada 4 okul ferdi birincilik aldı. Turnuvada Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Emrullah Taşdemir birinci oldu. Birinci olan okula İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar kupa takdim ederken, öğrenciye ise madalya ve scrabbe takımı hediye etti. Gülsar, "Bizim için her öğrenci birincidir. Herkesi tebrik ediyorum. Benim için ödül almak, kazanmak önemli değil. Okulların cesaret göstererek bu tür yarışmalara katılmaları mühim. Bizim için bütün öğrenciler birincidir. Artık İngilizcenin mutlaka öğrenilmesi gerekiyor. Çünkü teknoloji gelişiyor. Yabancı dil herkese çok lazım" dedi.
Tophane Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rahmi Özyiğit ise, "İki yıldır bu yarışmaları düzenleniyor. Bu sene 29 kişi iştirak etti. Ama malesef bu yeterli değil" diye konuştu.