Erzurum Alışveriş Merkezi 3 Milyonuncu Ziyaretçisini Ağırladı

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açan Erzurum'un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, 3 milyonuncu ziyaretçisine merhaba dedi.

Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum AVM, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası'na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor.
Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Erzurum Alışveriş Merkezi bugünlerde 3 milyonuncu ziyaretçisini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.
Bu hafta içerisinde, Erzurum AVM'nin şanslı müşterileri, Emine Kaya ve Cem Bilal Kaya çifti merkezin kapısından beraber girerek Erzurum AVM'nin 3 milyonuncu ziyaretçileri oldular. AVM Genel Müdürü Hakan Altın tarafından sürpriz hediyeleri takdim edilen çifte Cinebonus'tan 2 kişilik sinema bileti, Gönül Kahvesinden 2 kişilik kahve ve tatlı ikramı, Neo İskenderden 2 kişilik yemek ve de alışveriş merkezi mağazalarından yapacakları alışverişlerde kullanılmak üzere hediye çeki iletildi.
Erzurum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hakan Altın; "Erzurum Alışveriş Merkezi olarak, Doğu'nun gözdesi Erzurum ve çevresi için cazip bir alışveriş ve sosyal merkez olarak görülmek ve de 3 milyon kişi tarafından ziyaret edilmekten mutluluk duyuyoruz" diyerek duygularını ifade etti.