Salihli'de Chp'den Birlik Ve Beraberlik Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ''Birlik, Beraberlik ve İktidara Yürüyüş Yemeği' partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Salihli'de Chp'den Birlik Ve Beraberlik Yemeği
Alkent Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü başta olmak Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, eski milletvekilleri Nuri Çilingir ve Hasan Ören, çevre ilçe teşkilatları ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP Salihli İlçe Başkanı Avukat Mazlum Nurlu, "Bugün CHP olarak iktidarın yarattığı yapay gündemlerin ardına takılmadan siyasetin gündemine öncülük etmemiz, sorunlara çözüm adresi olmamız, halkın umudu olmamız ve ülkede iktidar olmamız gerekiyor" dedi. CHP'nin Türkiye'nin onurlu geçmişinde var olduğunu ve onurlu geleceğinde de olacağını belirten Nurlu, "Önümüzdeki süreç laik ve çağdaş cumhuriyetimizle hesaplaşma amacında olanlara, CHP var oldukça bu heveslerinin gerçekleşemeyeceğini ispat etme günüdür. Gün sevgiyi ve saygıyı aramızda yıkmadan, tek yürek, tek yumruk, bu gidişe dur demek, birlik içinde iktidara yürüme günüdür" diye konuştu.
Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan da, "Yaşadığımız süreç hepinizin kaygıyla üzüntüyle korkuyla yaşadığı bir süreç işlemektedir. Ancak buradan bir çıkış var, bu çıkış Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında olacaktır. AKP iktidarı gidecek, CHP iktidara gelecek, onlarda yüce divana gidecek. Artık yeter, AKP yaptıklarının hesabını verecek" dedi. Mansia Milletvekili Şahin Mengü ise, "Kim ne söylerse söylesin, CHP iktidara gidiyor. AKP'ye hesap sormak için iktidara geliyoruz. Türkiye'yi peşkeş soranlardan hesap soracağız" diye konuştu.