'İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum' Yarışması

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü'nün ilköğretim okulları arasında düzenlediği 'İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum' yarışmasında 39 öğrenci ter döktü.

'İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum' Yarışması
Halk Eğitim Merkezi'ndeki yarışmada bir konuşma yapan Emniyet Müdür Vekili Sinan Beyenir, "Bu topraklar atalarımızın omuz omuza savaşmasıyla düşmandan kurtarıldı. Amacımız o ruhun, o birlik ve beraberliğinin kaybolmamasını sağlamaktır. Bu amaçla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz, İlköğretim Okulu öğrencileri arasında bu yarışmayı düzenledi" dedi.

Vali Yardımcısı Orhan Burhan, kamu kurum ve kuruluşlarında müdürler ile öğrenci ve velilerin izlediği yarışmada okulları adına 39 ilköğretim okulu öğrencisi İstiklal Marşı'nın tamamını okudu.
Edebiyat öğretmenlerden oluşan jürinin belirlemelerine göre, Halide Kutlualp İlköğretim Okulu'ndan İrem Eroğlan 1'nci, Özel Celal Değer İlköğretim Okulu'ndan Berra Yeşilbaş 2'nci ve 75.'nci Yıl Türk Telekom İlköğretim Okulundan Yakup Mamiş 3'ncü oldu. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eseri ve çeşitli hediyeler verildi. İlk üçe giren öğrencilere ödüllerinin önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle verileceği açıklandı.