Avea'dan deprem bölgesine destek gönderdi

Elazığ'da yaşayan Avea aboneleri her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye etti

Avea, dün meydana gelen deprem dolayısıyla Elazığ'da yaşayan abonelerine her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye ettiğini duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Avea'nın Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yaşayan abonelerine destek olmak amacıyla harekete geçtiği belirtilerek, deprem bölgesinde yaşayan abonelerine her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye eden Avea'nın, bölgeye sevk ettiği teknik personel ve mobil istasyonlarla da bölgedeki iletişimin kesintisiz sürdürülmesi için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, bölgeye 2 mühendis ve teknisyenlerden oluşan 30 kişilik teknik personel gönderen Avea'nın, Malatya'dan gönderdiği mobil istasyonlarını Kovancılar-Okçular Köyü'ne ve Kovancılar Hastanesi'ne konuşlandırdığı, ayrıca kapasite artırımı için de deprem bölgesine teknik donanım sağlarken, bölgeye mobil istasyonlar ve jeneratörlerle destek verdiği ifade edildi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan konuya ilişkin değerlendirmesinde, Elazığ depreminde yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaplan, ''Avea olarak ülkemizde ve dünyada yaşanan deprem, sel gibi doğal felaket anlarında müşterilerimizin yardımına koşmayı temel sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Bu bilinçle tüm kaynaklarımızı seferber ederek zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını hafifletmeye çalışıyoruz'' dedi.

Kaplan, deprem bölgesinde sahalarda kesinti yaşanmadığını, iletişimin sağlıklı bir şekilde sürdürüldüğünü de bildirdi.

Kaynak: AA