Proje Yarışmasında Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Birinci Oldu

Akyazı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları arası proje tabanlı beceri yarışmasında Sakarya birincisi oldu

Proje Yarışmasında Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Birinci Oldu
  Akyazı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları arası proje tabanlı beceri yarışmasında Sakarya birincisi oldu . Ayrıca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bir ikincilik , bir üçüncülük ve iki özel ödül alarak büyük bir başarıya imza attı .
2009 -2010 eğitim öğretim yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları proje tabanlı beceri yarışmasında Akyazı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi elektrik , elektronik ve otomasyon , bilgi ve iletişim teknolojileri ve üretim ve mühendislik teknolojisi dalında bir il birinciliği bir il ikinciliği , bir il üçüncülüğü ve iki jüri özel ödülü alarak Akyazı Milli Eğitim Müdürlüğü ' nün gururu oldular .
Dereceye diren öğrenciler Okul Müdürü Ömer Tan ve proje danışmanları olan Erkan Ölmez , Fatih Pehlivan ve Ahmet Gülmez ile birlikte Akyazı Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya ' yı makamında ziyaret ederek yarımada derece alan projeleri hakkında bilgiler verdiler .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya , dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve kitap hediye etti . Papatya , Teknik ve Endüstri Meslek lisesinin Akyazı ' nın gururu olduğunu ifade ederek , " Öğrencilerimizin bu tür yarışmalarda derece yapmaları bizleri sevindirmektedir . Demek ki öğrencilerimize olanak verildiğinde hayallerini zorlayarak yeteneklerini ortaya koymaktadırlar . Kendilerini aldıkları başarılarından dolayı kutluyorum " dedi .
Öğrenciler öğretmeleriyle birlikte Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar ' ı da ziyaret ettiler .