Chp Milas İlçe Teşkilatı'nda Seçim Çalışmaları

CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, seçim hazırlıkları kapsamında 2010 yılı içerisinde Milas merkez, belde ve köylerinde çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Chp Milas İlçe Teşkilatı'nda Seçim Çalışmaları
CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, seçim hazırlıkları kapsamında 2010 yılı içerisinde Milas merkez, belde ve köylerinde çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Özcan'ın düzenlediği toplantıya Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve İl Genel Meclis Üyeleri; Akın Üstündağ, Halil Mutlu ve Halil Ilbıra, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldı.
Kongre süreci ve 2010 yılı çalışma programı hakkında bilgi veren CHP İlçe Başkanı Suat Özcan; "Geride bıraktığımız kongre bizlere gösterdi ki, Cumhuriyet Halk Partisi iktidara hazır bir partidir. Son derece demokratik bir ortamda gerçekleşen kongrenin ardından çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Son olarak Bafa beldemizde yapılan toplantıya, çevre köy muhtarlarımız da katılarak, gündeme gelen her konuda görüş alış verişinde bulunduk. Toplantıya katılan Belediye başkanlarımız ve il genel meclis üyelerimiz, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Son derece verimli geçen toplantılar, bölgesel özellikte devam edecek" dedi.
CHP Milas İl Genel Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Akın Üstündağ da, 2010 yılı çalışma programına ilişkin bilgiler verdi. Üstündağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"CHP grubunun il genel meclisinde aldığı kararlar ve uygulamaları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu bildiriyi sunuyoruz. Zaman zaman ihtiyaç duydukça bu tür basın bildirilerini yapmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. 2010 Yılı Ocak ayında aldığımız bir kararla, vilayetler hizmet birliğinin Fethiye'de bir öğrenci yurdu için gönderdiği 900 bin liralık ödenek, Milas'a aktarılmıştır. Bu müjdeyi hemşerilerimizle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. Yurdun ismi ise, Milas Vilayetler Hizmet Yurdu olacak. 2010 yılı Şubat ayında, ilçemizde yaptığı ilköğretim okulu ve en son müteahhide olan borç bedeniyle yarım kalan Dr. Sabahattin Akyüz Lisesi inşaatının yapımını üstlenen, hayırsever Dr. Mete Ersoy, TBMM Onur ve Üstün Hizmet Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Kendisi üç aday arasından seçilmiştir. Yaptığı ve yapacağı hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz"
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, ilçe genelindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tokat, Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelere değinerek, yakın bir tarihte çevre yolunda sıcak asfalt çalışmasına başlanacağını, bununla birlikte çevre düzenleme ve yayalar için kaldırım çalışmalarının da başlanacağını söyledi. Arasta Park ve Çöllüoğlu Hanı ile ilgili restorasyon çalışmaları konusunda da bilgi veren Bbaşkan Tokat, önümüzdeki günlerde açılacak Tarım Fuarı ve deve güreşlerine tüm halkı davet etti.