De'longhi Türkiye'de Liderliğe Oynuyor

1902 yılında kurulan ve kahve makineleriyle dünya pazarında liderliğini sürdüren İtalyan devi De'Longhi, 2010 yılından itibaren Türkiye'de 'De'Longhi Bosphorus' olarak yüzde yüz İtalyan sermayeyle yoluna devam ediyor.

De'longhi Türkiye'de Liderliğe Oynuyor
De'Longhi'nin 2010 planları arasında krize rağmen %20 büyüme var.

2006 yılından itibaren ESSE ile birlikte Türkiye'de yer alan De'Longhi, artık tamamen İtalyan olarak Türkiye'deki yoluna devam ediyor. 2010 yılında getireceği yenilikçi ürünlerle adından sıkça söz ettirmeyi planlayan firmanın Türkiye'de ağırlık vereceği yeni ürünleri arasında kahve makineleri, buhar kazanlı ütüler, fırınlar ve su ısıtıcıları var.

Özellikle ürünlerindeki İtalyan tasarımıyla gurur duyan De'Longhi bu sene Türkiye'ye yaptığı yatırımları artırarak pazar payını büyütmek istiyor. Dünyada birçok tasarım ve kalite ödülüne layık görülen ürünlere sahip olan De'Longhi aynı zamanda çevreci ürünleriyle de dikkat çekiyor.

Delonghi Bosphorus'un 38 yaşındaki İtalyan Genel Müdürü Filippo Trau, Türkiye'deki büyüme hedeflerine uygun olarak, gelecekteki 3 yıllık yatırım planlarını hazırladıklarını ve Türkiye'ye getirecekleri yenilikçi ürünlerle pazardaki paylarını büyütmek istediklerini söyledi. Ayrıca De'Longhi'nin bulunduğu her sektörde lider olma hedefiyle yola çıktığını söyleyen Trau, "Bu önemli pazarda yenilikçi olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemde yeni ve inovatif ürünleri Türk halkının beğenisine sunacağız. Bunlar arasında önceliğimiz dünyada eşi benzeri olmayan otomatik kahve makineleri, buharlı ütüler ve Türkiye'de ilk kez gril, tost ve fırın özelliklerini bir arada bulabileceğiniz Panini fırınlarımız olacak." dedi.

Özellikle inovatif ürünlerin De'Longhi'nin önceliği olduğunu söyleyen Trau, De'Longhi'nin misyonunun sloganlarında olduğu gibi 'Living Innovation'ı her ürünlerinde temin etmek olduğunu söylerken, dünyadaki başarılarının sırrını sürekli inovasyona yatırım yapmak olarak açıkladı. De'Longhi markalı tüm ürünlerin tasarımlarında ve kalitesinde ISO 9001'den vazgeçmediklerini söyleyen Trau, herkese ulaşabilmek için distribütörler dışında birçok market zinciriyle anlaşmalarını tamamladıklarını da sözlerine ekledi.

De'Longhi Bosphorus, Türkiye pazarındaki payını genişletmek için ilk olarak market zincirleriyle anlaşmalarını yaptı. Tüketiciler De'Longhi ürünlerini artık distribütörler ve ESSE mağazaları dışında Migros, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Kipa, Tansaş, Metro, Praktiker, Bauhaus, Tekzen, Elektroworld ve Bimex'te bulabilecekler.