Manisa'daki trafik kazası: 1 Ölü 9,yaralı

Manisa'da servis minibüsü ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 10 kişiden biri, hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'daki trafik kazası: 1 Ölü 9,yaralı
Kaza, bu akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa merkeze 10 kilometre mesafedeki Veziroğlu köyü kavşağına kontrolsüz çıktığı iddia edilen Zafer Mercan yönetimindeki 45 EL 544 plakalı servis minübüsü, Manisa'dan Hacırahmanlı beldesine giden Recai Alış yönetimindeki Hacırahmanlı Belediyesi'ne ait 45 UA 0462 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Orta refüje çıkan minübüsteki yolcular, araçtan fırladı ve çamura saplandı. Bazı yolcular ise araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye
Müdürlüğü'ne bağlı AKS ekibi ve 112 sağlık görevlileri, olay yerinde yaralılara ilk müdehaleyi yaptı. Yaralılar Zafer Mercan, Fahrettin Malkoç, Alaaddin Malkoç, Önder Malkoç, Sadık Batur, Kadir Kurcu, Murat Çelik, Taner Çakmak, Türker Aras ve Aydın Delikanlı Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Aydın Delikanlı yapılan müdehalelere rağmen kurtarılamadı.
Bu arada, kaza yerine gelen İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, kazanın servis minibüsünün kavşağa kontrolsüz çıkmasından kaynaklandığını belirlediklerini söyledi.
Kaza ile ilgili sorşturma sürüyor.