Kuşadası'nda Vergi Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vergi Dairesi Müdürü Ercan Çabuk,beraberindeki daire müdürleri ile birlikte Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Kuşadası'nda Vergi Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
Vergi Dairesi Müdürü Ercan Çabuk,Mal Müdürü Mustafa İncekaya,Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Erdoğan Kaya,Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nejdet Gözütok, Ramazan Yılmaz ve Semiha Yıldırım Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan'ı ziyaret etti.
Vergi Dairesi Müdürü Ercan Çabuk Vergi Haftası'nın geleneksel olarak her yıl kutlandığını belirterek "Vergi Haftası'nın amacı,vatandaşlarımızın vergi yükümlülüklerini gönüllü olarak yerine getirme alışkanlıklarının artrılması,toplumda ve özellikle yarının mükelleflerinde sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, idare ile mükellef ilişkilerinin uyumlu hale getirilmesidir.Bu amaçtan hareketle Vergi Haftası'nın ilçemiz halkının her kesimini kapsayacak şekilde etkinliklerle kutluyoruz" dedi.
Her sorumlu vatandaşın vergisini ödemesi gerektiğini söyleyen Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan; "Vergi bilicinin yaygınlaştırılması nedeniyle gösterdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz.Bu sebeple sizin nezdinizde tüm vergi mükelleflerinin vergi haftasını kutluyorum" diye konuştu.
Bu arada, 2008 yılı vergi rekortmenleri için 24 Şubat Çarşamba günü Kuşadası Ticaret Odası meclis salonunda ödül töreni düzenlenecek, ayrıca dereceye giren odamız üyelerine de odamız tarafından teşekkür belgesi verilecek.