Türkiye Değişim Hareketi (tdh) Bursa İl Teşkilatı'nda Görev Değişimi

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Bursa İl Başkanı Şenol Seven'in yerine Adil Gökçadır getirildi

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Bursa İl Başkanı Şenol Seven'in yerine Adil Gökçadır getirildi. Devir teslim töreninde bir araya gelen eski ve yeni başkan, merkez yürütme kurulu üyeleriyle birlik mesajı verdi.
Mustafa Sarıgül'ün başlattığı Türkiye Değişim Hareketi Partisi Bursa İl Başkanı Şenol Seven, görevini Adil Gökçadır'a devretti. Burçman Otel'de düzenlenen devir teslim törenine TDH'nin Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Mehmet Ali Aslan ve Affan Keçeci de katıldı. Bursa il Başkanlığı'ndan Merkez Yürütme Kurulu üyeliği ve Marmara Bölge Sorumluluğu görevine atanan Şenol Seven, hakkında çeşitli spekülasyonlar çıkarıldığını ifade ederek, "Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; bizler makamlara değil, davamıza
bağlıyız. Daha bu yolda kimse yokken bizler yola çıktık. Bu değişime inandığımız için katıldık. Türkiye'nin kötü gidişatını durdurmak için el ele, gönül gönüle verdik. Başlattığımız yeni bir hareketle sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. 7 yıldır Türkiye'de ne iktidar ne muhalefet bir şey yaptı. Ama artık çare var ve çare Sarıgül" dedi.
Çiçeği burnundaki yeni başkan Adil Gökçadır ise, "TDH'yi layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bizim ötekimiz olmayacak. Bu görevi, hep beraber, hep birlikte yöneteceğiz. Bursa çok kısa sürede içinde TDH'nin Türkiye'deki örnek illerinden biri haline gelecek. Başka sizler olmak üzere, herkesin çok büyük desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.
MYK üyesi Mehmet Ali Aslan da eski Başkan Seven'in TDH'nin içinde 6 yıldır aktif olarak görev yaptığını ifade ederek, "Bu değişiklikler kimseyi kırmasın. Siyasette kimin nerede kalacağı belli değil. Seven'e gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür eder, daha da büyük sorumluluklar alacağı yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
Affan Keçeci ise 14 yaşında girdiği Emniyet Teşkilatı'nda birçok ilde il emniyet müdürlüğü yaptıktan sonra Türkiye'nin kötü gidişatına dur demek için yola çıkan TDH'ye gönülden inandığı için görevinden istifa ettiğini belirterek, "Yeni Başkan Adil Gökçadır partimizin iktidar olmasını büyük katkı sunacaktır. Sizden ricam halkla iç içe olmanızdır" diye konuştu.
Konuşmasının ardından eski başkan ve yeni başkanı kürsüne çağıran Keçeçi, Aslan ile birlikte el ele tutuşarak objektiflere gülümsedi.