Sanatçı Murat Göğebakan Ak Parti Balıkesir Teşkilatını Ziyaret Etti

Kanser rahatsızlığı ile sahnelerden uzak kalan ve istirahata çekilen Murat Göğebakan Balıkesir'e gelerek AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Sanatçı Murat Göğebakan Ak Parti Balıkesir Teşkilatını Ziyaret Etti

DOST ZİYARETİ
Ünlü sanatçı Murat Göğebakan, Balıkesir ziyaretinde uğradığı AK Parti teşkilatında, "İyi bir dostum" dediği İl Başkanı Adil Çelik'i makamında ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ragıp Başlı'ının da hazır bulunduğu Murat Göğebakan'ın ziyareti partili gençler tarafından büyük ilgi gördü. Artık iyileştiğini söyleyen Murat Göğebakan, doktorların kendisine düzenli bir hayat yaşaması gerektiğini söylediğini anlattı. Hastalığının seyriyle alakalı Allah'ın taktiri olduğunu belirten sanatçı, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik için, "Sevdiğim bir dostumu ziyaret ettim. Kendisiyle ortak bir arkadaşımız var. Bu yüzden buraya gelip dostlarımızın bir hatırını sormak istedik" dedi. Adil Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Murat bey gerçekten değerli bir sanatçımız. Sesi ve kişiliği ile muhteşem bir insan. Onun dinleyicileri hastalığını öğrendiğinde çok dua ettiler. Dualar yerini buldu. Bu kendisi için de önemli bir imtihan vesilesi oldu. İnşallah hastalığını tamamen yener ve onu Balıkesir'de güzel bir konser verirken görürüz" dedi.

BAŞBAKAN SANATÇILAR İLE GÖRÜŞECEK
Sanatçı Murat Göğebakan ziyareti izleyen basın mensuplarının hükümetin Demokrasi Açılımı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla olan görüşmelerine dair soruları cevapladı. Göğebakan, "Bu konuda şimdiden bir yorum yapamam. Ağzımdan yanlış bir kelime çıkmasın. Başbakanımız Cumartesi günü bizlerle bir araya gelecek. Demokratik açılım hakkında neler yapabileceğimizi konuşacağız. Demokratik açılımda toplumun her kesiminin desteği çok önemli. Ben yüreğinde sevgi taşımayan insanlarla bir araya oturup konuşmam ve konuşacak da bir şeyim yoktur. Her dilin kendine göre bir şekli varsa sevgi bunların kaynağıdır. Ahlakı bana sorsanız, yaradılışın çocuğu derim. Biz bir yolda yürüyoruz. Kardeş kardeşe geçinmemiz gerekir. Renklerimiz farklı olabilir, düşüncelerimiz de. Ama sadece tek bir yol var, bunun da adına hayat diyoruz" diye konuştu. Partili gençlerin yoğun ilgisinden memnun kalan Murat Göğebakan, AK Partili gençlere, "Bu kadar kalabalık olmayın, benim için geldiğiniz kadar sokaklarda insanlar için bir şeyler yapın. Caddelere çıkın bir insan kazanın. Bu çok daha önemli" diye nasihat etti. AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ziyaretin anısına sanatçı Göğebakan'a büyük bir çerçeve içerisinde iğne oyası ve Balıkesir kolonyası hediye etti.

"SİYASET YAPAMAM, SANAT YAPIYORUM"
Basın mensuplarıyla sohbet eden Murat Göğebakan, siyasetin çok zor olduğunu söyledi. Sanatçı kimliğiyle siyaset yapamayacağını kaydeden Göğebakan, "Siyaset dünyadaki en zor şey ve özellikle gençlik kollarından geliyorsanız işiniz daha da zordur. Benim gibi bir adam siyaset yapamaz. Durduğun konumun ağırlığını sen belirliyorsun. Siyasetçileri çok seviyorum. Hepsinde engin görüşler var. Zaten siyasete girip aldıkları ağırlıkları da bu görüşleri sayesinde olmuştur. Onlar siyaset yapıyor. Ben Allah için sanat yapıyorum" dedi.
Ünlü sanatçı, AK Parti'den ayrıldıktan sonra gençlik kollarının daveti üzerine bir lokantaya girip yemek yedi. Caddede vatandaşların geçmiş olsun dilekleri ve yoğun ilgisi ile karşılaşan Murat Göğebakan duygulu anlar yaşarken, lokantada yemek seçerken sulu yemekleri çok özlediğini söyleyip tavuk, pilav ve cacık siparişi verdi. Sanatçı Murat Göğebakan yemekten sonra Balıkesir'den ayrıldıktan sonra Susurluk ilçesinde de CHP'li Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu'na sürpriz bir ziyarette bulunduktan sonra İstanbul'a hareket etti.