Beycuma Ve Muslu Belediye Başkanları Muslu'yu Ziyaret Etti

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu beraberinde Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu'yu makamında ziyaret etti

Beycuma Ve Muslu Belediye Başkanları Muslu'yu Ziyaret Etti
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu beraberinde Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu'yu makamında ziyaret etti.
GMİS Genel Merkez Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Muslu ve Kundakçıoğlu Zonguldak ve bölgemiz üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kundakçıoğlu, 2007 ve 2008 yılında GMİS'te danışman olarak görev yapmış ve son yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'den Belediye Başkanı seçilmişti.
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman da Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Son yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Muslu Belde Belediye Başkanı seçilen Adıyaman'ın ziyaretinde CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Vekili Turhan Oral da hazır bulundu.