Ak Parti'den Kızılay Ve Şoförler Odası'na Ziyaret

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alan, yeniden başkan seçilen Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Ali Ateş'i ziyaret ederek hayırlısı olsun dileklerinde bulundu

Ak Parti'den Kızılay Ve Şoförler Odası'na Ziyaret
AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alan, yeniden başkan seçilen Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Ali Ateş'i ziyaret ederek hayırlısı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla yeniden başkan seçilen Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç'ı, Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki Kızılay binasında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Uzandaç, "Kime gittiysek desteklerini esirgemedi. Bütün belediye başkanlarımız bizlere yardım etti. Hepinize teşekkür ediyorum ve bu desteklerinizin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Sizden çok memnunuz" dedi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Uzandaç'a "Göreviniz hayırlı olsun" dedi.
AK Partililer daha sonra, yine geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından yeniden seçilerek güven tazeleyen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Ali Ateş'i ziyaret ederek başarılar diledi.
Ali Ateş, yaptığı açıklamada, AK Partili milletvekillerinin yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirerek, bunun sonucunu da sandıktan aldıklarını söyledi. Ateş, "Allah sizden razı olsun, kim gelirse derdini dinliyorsunuz, sorunun çözümü için çalışıyorsunuz. Toplumun içinden hiçbir zaman için kopmadınız. Herkesle iç içe olduğunuz için teşekkür ediyorum. Geçmişte bir hafta bakanlıklarda beklerdik görüşmek için, şimdi bunların hiçbiri olmuyor. Sizlerin hizmetleri cidden takdire şayan. Bunların zaten meyvesini alıyorsunuz. Yapılan hizmetlerin cevabı sandıktan veriliyor. Biz de sizin gibi yola devam diyoruz. Allah gücünüzü artırsın. Objektif olarak bunları söylüyoruz" ifadesini kullandı.
Ateş, şehir içindeki ulaşımın Türkiye'ye örnek olduğunu ifade ederek, ""Kayseri ulaşımı Türkiye'de örnek oldu. Ben şehir dışındaki arkadaşları davet ederek örnek alın diyorum. Herkes gıpta ediyor. Samsun'dan Gaziantep'ten heyetler geliyor" diye konuştu. AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de Ali Ateş'in başarılar dileyerek bundan sonra da yine hizmet etmeye devam edeceğine inandığını söyledi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, "Kayseri esnafına çok ciddi hizmetler yaptınız. Toplu taşımayı belli bir yere getirdiniz. Türkiye siyaseti çok önemli bir süreçten geçiyor. Eskiden bir belediye başkanına, bir milletvekiline ulaşmak zordu. Yani toplumu idare edenler kendilerini toplumun üzerlerinde görürlerdi. Günümüzde bu anlayış artık tamamen değişti. Topluma hizmet eden insanlar toplumla iç içe olmaları gerekiyor ve başarı böyle sağlanıyor. Bizler her hafta partimizde nöbetçi vekil olarak vatandaşlarımızın sorunlarını ve sivil toplum kuruluşlarını dinliyoruz" şeklinde konuştu.