Yahşi Cazibe 22. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Yahşi Cazibe 22. bölümüyle 11 Aralık Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Yahşi Cazibe 22. bölüm özeti ve fragmanı...

Yahşi Cazibe 22. bölüm fragmanı yayınlandı

Kemal ve Cazibe, eve muslukçu kılığında gelen Peker Pekmez'in önünde tartışmaya dalınca Peker Pekmez bu sefer evlilikleriyle ilgili her şeyi kendi ağızlarından öğrenir.
Peker Pekmez'in derhal durumu amirlerine rapor etmek üzere evden ayrılması üzerine Kemal hapishane için, Cazibe de ülkesine dönmek için hazırlıklara başlamıştır.
Öte yandan Hulusi'nin bir arkadaşının oğlu ve hemşehrisi olan Ziverbey'in şirkette müdür olarak işe başlaması, Kemal ve Simge için zor günleri işaret etmektedir. 

 Yahşi Cazibe 21. bölüm özeti

Doğum günü heyecanı yaşayan Kemal, Cazibe'nin doğum gününü hatırlamadığını düşündüğü için hayal kırıklığı yaşamaktadır. Cazibe ise Kemal'e sürpriz doğum günü partisi hazırlığındadır.

Kemal ve Cazibe'nin evliliklerinin sahte olduğunu ispatlama peşindeki Peker Pekmez, bu sefer de kuaförlüğe soyunur.

Kemal, Cazibe'nin doğum gününü hatırlamamasına bozulup teselliyi Simge'nin düzenlediği doğum günü partisinde ararken Cazibe de sürpriz yapmak üzere komşularla evde Kemal'i beklemektedir.