Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Başarılı Çalışmalarını Sürdürüyor

Muğla'nın Datça, Marmaris ve Bodrum içlerindeki AK Parti İlçe teşkilatlarının görevden alındığı ve Fethiye İlçe Teşkilatına ise teşekkür belgesi gönderildiği ve yönetimin görevine devam ettiği öğrenildi

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Başarılı Çalışmalarını Sürdürüyor
Muğla'nın Datça, Marmaris ve Bodrum içlerindeki AK Parti İlçe teşkilatlarının görevden alındığı ve Fethiye İlçe Teşkilatına ise teşekkür belgesi gönderildiği ve yönetimin görevine devam ettiği öğrenildi.
Eylül ayında gerçekleştirilen referandumun ardından Muğla'da başarısız olan bazı AK Parti İlçe Teşkilatlarının görevden alınacağı iddia edilmişti. Bu sabah Datça, Marmaris ve Bodrum ilçe teşkilatlarının görevden alındığı bildirilirken; AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatının göreve devam ettiği kaydedildi. İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan'ın şehir dışında olmasından dolayı kısa bir açıklama yapan AK Parti Fethiye İlçe Genel Sekreteri Rasih Deveci, bazı ilçelerdeki teşkilatlarda güven tazeleme yoluna gidildiğini ifade etti. Rasih Deveci yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimizden gelen MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörümüz Orhan Yeğin İlimiz ilçelerinde teşkilatlarda çalışmalar yaparak partimizin 2011 Genel Seçimlerine daha güçlü katılarak başarının artması noktasında bazı ilçelerimizde ilçe teşkilatlarında güven tazeleme yoluna gitmişlerdir. Fethiye İlçe Teşkilatımızada yaptıkları ziyarette başta ilçe başkanımız olmak üzere tüm birimlerimize 2009 yerel seçimleri ve 2010 referandum çalışmaları ayrıca parti içi teşkilat çalışmalarından dolayı kutlayıp çalışmalarımızda başarılar dilemişlerdir. Daha geniş açıklamaları şuanda şehir dışında bulunan İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Ali Türkan önümüzdeki günlerde yapacaktır" dedi.