Pozantı Belediye İşçileri Hizmet-iş Sendikas Üyesi Oldu

Pozantı Belediyesi çalışanlarından 49 işçi davullu zurnalı müzik eşliğinde sendikalı oldu

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıda bir konuşma.Hizmet-İŞ Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel "Değerli işçi kardeşlerim, imzaladığımız toplu iş sözleşmemiz, sendikamıza Pozantı belediyesine ve siz kıymetli işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Birlik, beraberlik kardeşlik dostluk içinde hepinizin hizmet-iş sendikalı olmanızı kutluyorum" dedi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da "Hepiniz 2010â€"2012 yılı arasındaki hizmet iş sendikası ve işçi temsilcilerimizin arasındaki dostluk kardeşlik barış sendikasına hoş geldiniz. Belediye Başkanlığım ve meclis üyelerim adına, elimizdeki imkanlar ölçüsünde, işçimize daha iyi sahip çıkacağımızı sözünü veriyoruz. Sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor, ailenize sağlıklar mutluluklar ve her birinize de başarılar dileyerek saygılar sunuyorum" Diye konuştu.
Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Çay, Hizmet-İŞ Sendikası Şube Başkanı Abdurrahman Yücel ile birlikte Pozantı Belediyesi çalışanları hep birlikte davullu zurnalı, orkestra eşliğinde oyun oynayıp, halaylar çekerek kutladılar.