Çocuklar Duymasın 19. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 19. bölümüyle 8 Aralık Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Çocuklar Duymasın 19. bölüm özeti ve fragmanı...

Çocuklar Duymasın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın 19. son bölüm fragmanında neler olacak? Çocuklar Duymasın 19. en son bölüm fragmanı izle. Çocuklar Duymasın 19. son bölüm fragmanında Haluk’ta görme bozukluğu başlamıştır.

Kız tarafı ne alacak Erkek tarafı ne alacak?

Haluk’ta görme bozukluğu başlamıştır, ancak doktora gitmememek için direnir. Daha sonra, aldığı ilaçların yan etkisi Haluk’u zor durumda bırakır. Tam o sırada dünürleri Küçük Menderes ve Vüvuzela Nurten çeyiz meselesini konuşmaya gelince, ortalık karışır.

Duygu ve Berke, evlendikten sonra oturmak için kiralık ev aramaya başlar. Müsteşar Kemal’in onlara yardım etmek istemesi, olayı farklı boyutlara sürükler.

Seyyar Tayyar, tarafından evden kovulan Şükrü, Hüseyin’e yanaşır. Şükrü ve Hüseyin İstanbul trafiğinin yoğunluğunu fırsata çevirmeye karar verir. Ancak , başlarını belaya sokmayı yine başarırlar.

Şükrü ve Hüseyin’in köprüden atlayıp İntihar edecekleri söylentisi ortalığı karıştırır. Bu duruma Seyyar Tayyar ve Şükrü’nün karısı Hatice’nin vereceği tepkiler görülmeye değerdir.

Gönül Tuna’nın kendisine evlenme teklif edeceğini düşünür. Çocukları Merve ve Orçun. Merve ve Orçun bu evlilik planını bozmak için oyun yapmaya kalkışınca, kahkaha dolu sahneler birbirini kovalar.

Dar gömlek Tolga’nın kredi kartı ödemesi gelmiştir. İsmailden harcadığı paraları ister. Borcunu ödeyecek durumu olmayan Fısfıs İsmail’in yapacakları merak konusudur.