İzmir'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Annesinin kucağındaki 5 aylık Elif bebek kazayı yara almadan atlatırken annesi hafif yaralandı.

Kaza, Yeşillik Caddesi Orjinal Kavşağı'nda meydana geldi. Konak istikametinden Karabağlar'a giden Enver İpek yönetimindeki 35 KDR 16 plakalı otomobil ile Metin Demir (30) idaresindeki 35 N 1351 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Enver İpek'in kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çıkıp aydınlatma direğini devirdi. Hurdaya dönen otomobilde, Enver İpek, Serkan Yıldız (23), Beycan Metehan Savcı (26) ile minibüste bulunan sürücü Metin Demir ve Rahime İpek (26)
yaralandı. Kazada annesi Rahime İpek'in kucağında bulunan 5 aylık Elif bebek kazayı yara almadan atlattı. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılardan Enver İpek ile Metin Demir ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Rahime İpek ile 5 aylık bebeği Elif İpek de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Serkan Yıldız ve Baycan Metehan Savcı da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.