Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster: Yürekten oynadık ve maçı kazanmasını bildik

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımının oldukça yürekten oynayarak Bursaspor gibi güçlü bir takımı mağlup ettiği için mutlu olduğunu söyle

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımının oldukça yürekten oynayarak Bursaspor gibi güçlü bir takımı mağlup ettiği için mutlu olduğunu söyledi.

Takımın kendi sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman Teknik Adam, futbolcularının Bursaspor'a karşı çok yürekten oynadığını belirterek, "Futbolcularım çok yürekten oynadı. Siyah - beyaz kalpleriyle mücadele ettiler. Ligin son şampiyonuna karşı güzel bir maç kazandık. Sahada herşeyin en iyisini yaptık. Bu maçların böyle kazanılması gerektiğini gördük. Oyuncularım düşündüklerini sahaya yansıttılar. Bütün Beşiktaşlılar bizim gibi mutludur." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Holosko'nun attığı gole çok sevindiniz" demesi üzerine tecrübeli çalıştırıcı, "Bu mutlu olduğumuz anlardan birisiydi. Bugünkü maçın önemi son şampiyona karşı oynamanız ve galip gelmenizdir. Karşılaşma sizin hakimiyetiniz altında geçti. Holosko ilk pozisyonda golü kaçırdı ama ikincisinde atmasını bildi. Bu maçlarda oldukça eksik oyuncularla oynuyoruz. Eksiklerimiz çok fazla. Görev verdiğim oyuncular en iyisini yapmaya çalıştılar." dedi.

Lider Trabzonspor ile aradaki puan farkının hala 9 puan olduğunun hatırlatılması ve Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının sorulmasına ise Schuster, şu cevabı verdi:

"Tabiki liderle 9 puanlık fark hoş bir durum değil. Kalan iki maçımızı kazanıp artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Puan farkından ziyade eksiklerimiz bir an önce takıma dönerse oldukça rahatlayacağız. Bursaspor maçında gol bölgesinde oynayan oyuncularımın hepsi sakat olduğu için başka oyunculara görev vermek zorunda kaldım."

Alman Teknik Adam, Bursaspor'a yenilselerdi şamipyonluk yarışından kopacaklarını da kaydetti.