Artvin'de protokol, Özel Menderes İlköğretim Okulu'nun tanıtım yemeğinde buluştu

Artvin'de Özel Menderes İlköğretim Okulu kent protokolünü, tanışma programında bir araya getirdi. Menderes Koleji'nin tanıtım ve tanışma amaçlı düzenl

Artvin'de Özel Menderes İlköğretim Okulu kent protokolünü, tanışma programında bir araya getirdi. Menderes Koleji'nin tanıtım ve tanışma amaçlı düzenlediği yemeğe Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıolu, Çoruh Üniversitesi Rektörü Mehmet Duman, Vali Yardımcıları Osman Altın, Ahmet Karakaya, Vefa Kaya, Emniyet Müdürü Muhsin Armağan ile birlikte çok sayıda kurum müdürü katıldı.

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu'nun okula gelişi ile başlayan programın ilk kısmında davetlilere yemek ikram edildi. Yemeğin ardından Özel Menderes İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, koleji tanıtan bir sunum yaptı. Menderes Koleji'nin Artvin'nin ilk özel okulu olduğunu belirten Var, konuklarına programlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Var, "Amacımız Türkiye'de en başarılı okullar arasına girmek. Ana sınıfından itibaren yürüttüğümüz gerek İngilizce çalışmaları, gerek sosyal faaliyetlerimizle en kaliteli nasıl eğitim öğretim yapabiliriz onun gayreti içindeyiz. Sosyal mekânlar açısından öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek imkanlarımız mevcut. Velilerimizle kurduğumuz yakın diyaloglarla da çok kısa bir zamanda öğrencilerimizin başarısında önemli bir mesafe aldık. Bu okulun açılmasında desteklerini bizlerden esirgemeye Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Artvin Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşker'den okul hakkında bilgi alan Vali Mustafa Yemlihalıoğlu, Menderes Koleji'nin velisi olan Sağlık Müdürü Cemil Yavuz'a da bir veli olarak okuldan memnun olup olmadığını sordu. Sağlık Müdürü Cemil Yavuz'un okul ile ilgili övgü dolu sözlerinin arkasından Vali Yemlihalıoğlu ile birlikte tüm kurum müdürleri okulu gezdi. Çok donanımlı bir okulla karşılaştıklarını söyleyen Vali Yemlihalıoğlu, "Bu okuldan daha çok başarı bekliyoruz. İlimizde özel bir okulun açılması eğitim öğretime daha fazla kalite getirecektir. Böyle bir okulun ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Okulun misafirhanesinde de bir süre oturan Vali Yemlihalıoğlu burada kurum müdürleri ile uzun süre sohbet etti.