Ordu'da İhl Mezunları Dernek Çatısı Altında Buluştu

Ordu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ORİMDER) hizmete açıldı.

Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde faaliyet göstermeye başlayan derneğin açılışına ilgi oldukça büyük oldu. Açılışa Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, daire müdürleri, Ordu İmam Hatip Lisesi'nin emekli müdür ve öğretmenleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, kendisinin de bir İHL mezunu olduğunu belirterek, "İHL'li olmaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler de, Ordu ilinin en büyük eksikliğinin 'sevgi' olduğunu vurgulayarak, "İHL'liler ve İHL'yi temsil eden bu derneğin Ordulular arasında sevgi, barış ve kardeşlik duygularını pekiştireceğine gönülden inanıyorum" dedi.
Kurucu Başkanlığını Erkan Temiz'in yaptığı ORİMDER'in genel sekreterliğini Mehmet Ataç yaparken, derneğin çalışmalarını Engin tekintaş, Belgüzar Çiçek, Talip Can, Feridun Albayrak, Uğur Toparlak, Hami Erdoğan, Nedim Eren, Numan Nafız Yüksel, İsmail Kurt, Zekeriye Güler, ve bir grup İHL'li yürüttü.