KARSİAD üyelerine proje eğitim semineri verdi

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) üyelerine proje eğitimi verdi. İşadamlarının Avrupa Birliği'nden sağlanan proje desteklerinden faydala

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) üyelerine proje eğitimi verdi. İşadamlarının Avrupa Birliği'nden sağlanan proje desteklerinden faydalanmaları için düzenlenen eğitimi Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) üstlendi.

SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar ve Proje Hazırlama Birim Başkanı Uzman İbrahim Taşdemir, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ile Küçük Ölçekli Altyapı projelerinin hazırlanması ve başvuru evraklarının doldurulmasına yönelik iş adamlarına bilgi verdi. Toplantıda Proje Hazırlama Birim Başkanı İbrahim Taşdemir, katılımcılara projelerin hazırlanmasıyla ilgili slayt eşliğinde bilgi verdi.

İşadamlarının proje çalışmalarına yönelik tüm sorularının cevaplandığı bilgilendirme toplantısında konuşan KARSİAD Başkanı Sultan Murat Dereci, derneğe üye işadamlarının proje hazırlamaları ve hayata geçirmeleri konusunda kendilerine bilgi ve eğitim vermek amacıyla böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

Dereci, SERKA'nın işadamlarına büyük destek verdiğini de vurgulayarak, "Bu programın iş adamlarımız için çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Seminer derneğimize üye işadamlarımızın yurt içi ve dışı yapacakları projelere ışık olacaktır. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Toplantıya KARSİAD Başkanı Sultan Murat Dereci, Başkan Yardımcısı Adnan Bayrak, Genel Sekreter Cengiz Kaya ve işadamları katıldı.