Beşiktaş'ta Bursaspor maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, pazar günü kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün gece UEFA Avrupa Ligi'n

Beşiktaş, pazar günü kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün gece UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofya takımını 2-1 mağlup eden Siyah-beyazlılar, pazar günkü maçın hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan çalışmada dün gece forma giyen oyuncular, rejenerasyon idmanı yaparken diğer futbolcular ise çeşitli pas çalışması yaptıkları belirtildi. Beşiktaş'ta CSKA Sofya maçında sakatlanan Cenk Gönen, Tabata ve Nobre'nin yanı sıra tedavileri süren Rüştü Reçber, Bobo, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu ve Nihat Kahveci bugünkü idmana katılmadı.

İzinli olan Yusuf Şimşek'in dışında Guti ve Mehmet Aurelio'nunda dinlendirildikleri için bugünkü antrenmanda yer almadıkları belirtildi. Sakatlıkları bulunan Quaresma, Sivok ve Ferrari'nin ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştığı kaydedildi.

Sakat futbolcuların durumuyla ilgili bilgi veren Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Nobre'nin sağ diz iç yan bağlarında esneme olduğunu, Cenk'in ise bel spazmı geçirdiğini söyledi. İki futbolcunun durumunun çekilecek MR sonrasında netleşeceğini ifade eden Urgun, CSKA Sofya maçında sakatlanan Tabata'nın ise sol üst baldırına aldığı darbe neticesinde kas içinde kanama meydana geldiğini ve Brezilyalı oyuncunun tedavisine başlandığını belirtti.

Beşiktaşlı futbolcular, yarın yapılacak çalışmanın ardından kampa girecek.