Salihli'de Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Hüsnü Tuğrul başkanlığındaki Salihli AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu, ilk İlçe Danışma Kurulu toplantısını parti lokalinde gerçekleştirdi.

Salihli'de Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
Toplantıya İl Başkanı Abdurrahim Arslan, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sofuoğlu, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ile partililer katıldı.
Divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sofuoğlu'nun yaptığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, "AK Parti 8 yıllık iktidarı döneminde destanlar yazmayı başardı. Yeniden özgüvenimizi kazandık. Çok çalıştık. Lafla değil eserlerimizle konuştuk. En önemlisi milletin emanetine sahip çıktık. Kadirşinas milletimizde bize sahip çıktı. 8 yılda girdiğimiz her seçimden başarıyla çıkmamızı hazmedemeyenler hala milletin mesajını alabilmiş değil. Bizim başarımızın temelinde milletle kurduğumuz gönül bağımız var. Rant peşinde değil hizmet için koşturan ak kadrolarımız var. Bugün geriye dönüp baktığımızda az zamanda bu millet için yaptıklarımız göğsümüzü kabartıyor. Dün borç para ile verilmeyecek güvensiz bir ülke iken bugün IMF'nın kredi teklifini elinin tersi ile iten ve Dünya'da adını hayranlıkla duyuran bir ülke bir Türkiye var. Bizim siyaset anlayışımız makam, mevki edinerek halka efendilik yapmak değildir. Bilakis tek gayemiz hizmet etmektir. İnsanların en hayırlısı insana hizmet edendir. Çok şükür bunu ortaya koyabildik. 6 ay sonra bize yetki veren milletimize yeni bir hesap vereceğiz. Milletimizin yeniden huzuruna çıkarken adımız gibi yüzümüzde ak başımız dik olacaktır. Salihli teşkilatı olarak biz seçimlere hazırız. Mahalle, köy, belde teşkilatlarımızda yapılanmayı 1 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 2011 seçimlerinde AK Parti'yi Salihli'de 1. parti yapmaktır. Bunun için görev aldık. Bunu da başaracağız. Salihli'yi ekonomik anlamda 80'li yılların parlak günlerine kavuşturmak için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Bunu yaparken de bizlerin yanında olunuz. Bizlere destek veriniz. Başbakanımız nasıl Türkiye'yi kucaklıyorsa, biz de Salihli'yi kucaklamak istiyoruz. Birlikten kuvvet, bereket doğar. Gelin birlikte olalım. Salihli için el ele kol kola olalım" dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan ise, "3 Kasım 2003 seçimleri öncesi karanlık bir tablo yaşıyorduk. Halkımız bu genel seçimlerde 'yeter karar bizim' dedi ve AK Parti'yi iktidara getirdi. O günden bugüne 8 yıl geçti. Bu süreçt öyle hizmetler yapıldı ki bugün saymakta zorlanıyoruz. Parlamentoda iki tane muhalefet partisi var. Bunlardan birisi CHP, diğeri MHP. CHP kurultay partisi oldu. Sözde sosyal demokrat ama söylemleri ile eylemleri birbirini tutmuyor. Diğeri ise MHP. MHP'de bir düşüş var. Anketler bunu gösteriyor. Tabanı ise referandumda çıkan sonuçlardan rahatsız. Genel seçimlerde başarılı olacaklarından şüpheleri var. Manisa'da iktidar yemini ediyorlar. 13 Haziran'da sayın Bahçeli'nin başbakan olacağına kendi tabanı bile inanmıyor. Böyle bir durumda AK Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir. Bugün burada çok güzel bir tablo var. Bu güzel tablonun seçimlere de yansıyacağına inanıyoruz. Salihli'de bugün itibariyle partimizin 8 bin 810 kayıtlı üyesi var. Manisa'da ise bu rakam 70 binin üzerinde. Yeni üye kaydı için kampanya başlattık. Bu kampanya da biz birbirimizle yarışmak zorundayız. Çünkü ak Parti çok büyük bir ailedir. Bizde bu ailenin birer mensubu olmaktan dolyı gurur duyuyoruz"dedi.